28 augusti 2012

Måste bli bättre på rubriker.
Chill dag i skolan, helt ok träning men nu är jag helt slut!
Sitter nu i soffan och äter Pankisar. Mums! Kvällens planer ser ut på följande sett: nu 20.00 är det Robinson med mammi. 21.00 är det svenska Hollywoodfruar. Sen blir det antagligen sängen.
Imorgon bitti får jag lite sovmorgon men sen är det fotboll, vilket är ett bra sett att starta en onsdagsmorgon på, don't you think?
Sen åker jag hem och kollar på Pll med mina vänner.
Hörs då!


nu börjar allvarlet

Ush fy och blää. Nu börjar alltså skolan påriktigt igen och under dagen har vi fått scheman och böcker, Det var väl en helt okej dag. Efter skolan var det bara att åka ner till IP för träning, fotboll och fys. Men det var faktist inte så farligt. Vi sprang lite, sedan armhävningar/situps och avslutade med plankan. Det märks verkligen att man har tappat under sommaren... men det ska vi nog snart ta igen.
Imorrn är det då skola igen. Börjar 9.00 p.g.a att träningen (i skolan) var inställd för att tränarna ska prata med oss, guuulp.... Haha nejdå men lite sovmorgon skadar ju inte ;) skulle egentligen ha börjat 8 så man klagar ju inte direkt.
Har väll egentligen inte så mycket mer att säga än att jag nu ska gå och sätta framför tv:en med far min och en kopp rykande het nyponsoppa. Ska sedan försöka (om jag hinner) lägga upp "Orlando del 1" idag eller imorgon.
Eftersom jag är så snäll får ni en liten smygbild.
 

I min onepiece

Jag bor i princip Ibsen just nu! Så skönt att sätta på sig den, lägga mig i sängen till en film. Mysigt en sån här regnig dag.
Matchen då? Jo, vinst med 1-0 och vi kämpade på som satan (trots vädret)
Nu mat, sen ett Pll avsnitt och efter det film. "The lucky one" är det som kommer att visas på min skärm, läser ju boken så självklart måste man ju se filmen!? Men bloggar mer sen


Matchdag

Hej och godmorgon allihopa. Precis som rubriken säger är det en matchdag idag, vilket betyder tagg till tusen eftersom vi verkligen behöver de här 3 poängen!
Men nu sitter jag iaf hos Evy och ska kolla på Pll. Vi vaknade för kanske 20 min sen för att Johanna skulle gå.
Matchen är runt 3-4 så bloggar mer innan jag åker, så kika in lite senare hörrni ;)


Awkward

Senaste avsnittet på datorn nu, sen blire slagg hos Evy med Johanna! Vet inte vad vi ska göra men nåt chill tror jag ;)
Imorrn är det match och sen på måndag skola enligt schema.... Men har inget att skriva egentligen så avslutar detta med ett hejdå.
Hejdå.


Wip

Gud, jag hade verkligen glömt bort hur kul det är att rita. Så himla skönt att bara sitta med pennan och se "formerna" ta plats på pappret, know what I mean? Oj, nu visade jag upp mina kultinäriska sidor. Haha!
Ska väl fortsätta på min ritning och sen sova. Men den är LÅNGT ifrån klar! Just so you know!


Ännu en tidig morgon

Godmorgon, vilken fin dag. Eller inte...
Himlen är grå och kallt är det idag, burr.
Men nu är det nog dags att gå upp och äta frulle och sedan fixa mig lite smått sådär.
Riktigt onödigt inlägg, jag vet...


Pll mys i sängen

Ligger i sängen och ska strax sätta på Pll på ipaden, sen får jag väll läsa lite och sen sova.
Idag var ju som sagt första skoldagen även för mig. En riktigt onödig dag! Vi var där i ca 45 minuter för att säga hej och få lite papper...
Men imorrn ska jag till skolan vid 9.00 för IUP möte och sen typ film och vid 1 är det klasskamp.
Men måste gå och tvätta mig nu så vi hörs ;)


Träning nästa


hallå där

ojojoj, Var ska man börja? Resten av lovet har bestått utav fotboll, the voice olch kompisar, och låt oss inte glömma det dåliga internet....
På onsdag är det ju skola igen som gäller. Gud vad lovet har gått snabbt, bara jag? Har iaf haft ett bra lov. Vilket i största del beror på USA resan. På tal om det, tycker ni att det dags för Orlando delen snart? För det tycker jag.
Aaa, idag är det fotboll som gäller och sen typ slappa. Imorrn njuta sista dagen och sen träning. Med andra ord är fotboll mitt liv just nu, and I like it!
Men nu vet ni iaf att jag lever så då ska jag fortsätta titta på min film och dricka upp min nyponsoppa.... ;)

Halluu

Har hunnit med mycket idag!
Gick upp vid 08:00 och gick ut och sprang, duktiga mig! Sen mötte jag upp Becca i Farsta runt halv 12 och köpte en kalender som kommer användas flitigt detta år. Sen köpte jag även boken eld, andra delen av cirkeln.
Efter det satt vi och chillade lite sen bar det av hemmåt för träning och nu sitter jag här.... Trött som tusan är jag också men jag får väl lägga mig i sängen och kolla på Pll eller nåt annat roligt men vi hörs lite senare för nu ska kg mysa framför tv:en med mammi!


Somwhere beyond the sea

Ute på sjön med mamma, mormor, Elin, Thomas, Linda och Cornelia. Åkte ut vid ett så det var dags att dra oss tillbaka nu! Men nu ska vi ner till badplatsen och ta oss ett dopp, det är ju trots allt sommar. Passar på att blogga medans det finns täckning!


Dags för mig att göra mat


Sjuk..... Igen

Ja vad ska jag mer säga än att jag är sjuk igen, feber ont i halsen och näsan rinner! Skit. Men jag åker till mormor & morfar imorgon bitti så det blir skönt att komma bort ett tag ;) men får ta med mig löparskorna för så fort jag blir frisk bär det av ut och springa ute på landet! Men nu ska jag nog bara fortsätta slöa i soffan och tycka synd om mig själv.... Haha nej men ska ta och göra lite te eller nåt!


Godnatt

Ligger i sängen och kollar på tgp. Spännande även fast jag vet vem som vinner ;) ska iaf stänga av och sova snart för är såå sjukt trött och måste vara pigg tills imorrn... Men som tur är så ska jag sova hela dagen! Men nu ska jag kolla klart och sen sussa så vi hörs imorrn!


Hemma från helsingborg

En jätte bra cup, spelmässigt och annat.... Men vi åkte dock ut i kvarten mot ett lag som allt med bara 0-1 vi kämpade på bra! Jag har iaf haft det riktigt bra men orkar inte skriva nu för ska sova eftersom jag har match imorrn oxå...


5. Cape Canerval-NASA

Så, mellan Cocoa Beach och Orlando gjorde vi ett stopp hos NASA på Cap Cavernal. J.F Kenedys startade det hela och vi såg alla grejer som varit i rymden, till och med den äkta kapseln som har varit på månen. Vi såg 3D film, vilket var riktigt häftigt och hela dagen var en unik upplevelse, vilket jag faktiskt inte trodde det skulle bli... Men rymdxen är riktigt coolt om jag ska erkänna.
 P.s allt ni ser på dess bilder är äkta (förutom bilderna på de raketer som är utomhus och den som hänger i taket, de är bara moduler) och har använts av rymdfarare.
 

4. Fort Lauderdale-Vero Beach-Cocoa Beach

Okej, följande bilder kommer visa de 3 dagarna efter Key West. Satte ihop de till ett inlägg p.g.a att vi inte hade så många bilder på varje ställe.
 Först ut är Fort Lauderdale. Bögarnas paradis. Där bodde vi på ett "vacancy" eller motell. Det var sådär, ingen i familjen gillade stället speciellt mycket men det funkade en natt.
 Vi tog en sväng ner till stranden, inte fint väder. Blåsigt och fuktigt men varmt. Det var lite för blåsigt för att bada så vi avstod. Inte heller stranden var sol/bad vänlig, nej utan det avspärrat mer än 1/3 av stranden p.g.a alla sköldpaddod som lagt ägg. Det var faktiskt lite coolt att se att det var så mycket ägg, önskar bara att jag hade varit där för att se dom kläckas... 
Efter det tog vi från FL till Vero Beach. Mellan där hände det en del. Vi gick på världens största outlet "Saw Grass Mills". Vi hälsade på mormors kusin Barbera och hennes mamma. Hela 93 år gammal och pigg som ärta(?)
 Annars gorde vi inget annat än sov där, åt KFC och sen bar det vidare mot Cocoa Beach. Men även där emellan han vi hälsa på ytterligare en av mormors kusiner. Betsy, trevligt och roligt att se henne efter alla år. Hon hade inte förändrats någonting. Efter att ha spenderat flera timmar i Melbourne hos Betsy åkte vi till en strand i närheten och slappade någon timme, sen rörde vi oss mot hotellet i Cocoa Beach. Vi kom fram, lastade in allt och gick sen direkt till stranden ;) Så fick iaf lite soltimmar den dagen. På kvällen gick mamma & pappa och köpte pizza, lika stor som ett cykelhjul. Så kan säga att en bit räckte gott och väl.
Vi sov där en natt och sen bar det vidare...
 
Vill bara avsluta med att säga, dessa bilder är jag helt sminkfri på, så ingen mobbning nu ;) 

Mot Skåne!

Nu bär det av ner mot ip för att hämta Becca, sen Skåne! Whop whop astaggad!


inför den kommande terminen...

Nu när jag börjar ett steg högre i skolan tycker jag även att bloggen ska ta ett "steg" upp. 
 Så inför den kommande terminen ska därför:
1. Designen bytas ut!!!!
 2.Bättre bloggning. (ska verkligen försöka även om mitt schema kommer vara fullsmäckat med träningar och skolan)
3. Roligare inlägg + inga onödiga/tråkiga.
 

Detta är de "regler" jag ska försöka hålla under den följande terminen.
 Okej, nu till något helt annat.
 Har precis duschat, bytt säng kläder och packat klart. Tummen upp för mig ;)
SItter nu i sängen och lyssnar på deppmusik... Mad World är det som spelas. En riktigt bra låt om ni frågar mig! Och lyssnar man noga förstår man texten vilket gör låten ännu bättre. (ojoj vad djup jag lät nu...)
Har också insett en rolig sak, Mitt hår har växt!! Wihooo, glad tjej, kan faktiskt till och med göra flätor (in/utbakade) men alltid något. Eller? 
Nej ska nog avsluta detta innan det blir tråkigt långt, men ska göra lite tidinställda inlägg när jag ändå är i farten.
älskar att äpplet i bakgrunden ger ängeln tänder! :B

The glee project + städning

Ush gillar inte att städa men det går inte att skjuta upp mer... Så det är väl bästa att ta tag i det nu och slappa resten av kvällen istället! Sen måste jag även packa inför cuppen imorrn. Längtar verkligen + att jag ska bo med Becca och soffi så det blir perfa! Nu ska vi fan ge allt och vinna hela skiten asså! Var även i Farsta med syster idag, fick med mig ett mobilskal och en tröja hem, visar det i bilden under ;)


RSS 2.0