Dagens planer

• Duscha
• Städa rummet
• Fixa lite tidsinställda inlägg
• Packa
• Åka till mormor & morfar
Jahapp då var det dags att sätta igång då.


Grattis bästavän!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE VÄN, hoppas din dag var super och ville bara säga grattis igen och en sak till. Love you!
Har varit upptagen hela dagen. Vaknade vid 6 hos Johanna då hennes föräldrar kom in och sjöng, sen gick vi ner och åt frukost och Johanna öppnade sina paket. Trevligt trevligt :)
Sen somnade vi om igen och vaknade vid 10-11 nångång, vi åkte in till stan runt 1 och gick på bio. Ted, har ni inte sett den GÖR DET! Så jävla bra!
Efter bion gick vi runt lite i affärer för Johanna skulle byta lite saker. Vi gick in på monki där det var rea, farligt läge! Men som tur var sa plånboken ja och jag handlade för en slant. Visar det imorgon.
Efter det åkte vi hem, Johanna gick av tidigare så jag, Ellen och Evy gick hem till Ellen och bakade en finfin tårta till våran bästa vän. Födelsedagsbarnet, som inte hade en aning om att vi skulle komma blev överraskad och glad (tror jag)
Och nu sitter jag här. En riktigt bra dag helt enkelt! Skriver mer imorrn för nu är jag sp trött så ska sova! Godnatt.


nu, ut och fota!

Ska gå och klä på mig och sen bär det av ut i naturen för att fota lite finfina höst bilder med Johanna. Hörs sen.
Nyduschad och fin!

7. Orlando del 2-sea world #2

okej, nu äntligen kommer bilderna. Del 2 av Sea World. Massor av showbilder på både delfiner och späckhuggare. Inte så mycket att säga om den saken utan ENJOY :)
Aaa jag tror nog inte bilderna kan beskriva hur otroligt det var, hur dom kan få djuren att göra såhär. Helt enkelt en awsome dag. Och "manta" som ni ser på bilden ovanför, fy fan vad rolig den var! Man lixom låg ner framåtlutad och åkte, rolig var den iaf.

svar

 
Oj, det hade jag helt glömt bort, men självkart gör jag det!
 Jag var ju som sagt ensam hemma med Ellen och Johanna. Syrran var hos en kompis. Johanna går hem för att äta och jag och Ellen börjar med våran mat. Utan att vi märker nåt går Johanna in i huset och upp för trappan. Ellen säger då att hon hörde nåt men jag brydde mig inte utan sa att hon var fjantig. Sen hör även jag nåt och ska gå för att kolla till maten, då hoppar Johanna fram som en skrikande galning. Det kanske inte låter läskigt men gud vad ag höll på att kissa på mig.
Men det var inte det som gjorde kvällen oslagbar. Nej nej utan det roliga kom sen.
 Vi visste att min syrra skulle komma hem med en kompis, så självklart bestämmer vi oss för att skrämma henne. När hon messar att de går av tuben, slläcker vi hela huset, låser båda låsen, ställer undan alla skor och jackor, och till slut gömmer vi oss. Ellen och Evy (som kom nån gång där i mellan) på mitt rum, i sängen och i garderoben. Jag och Johanna i bastun nere i stora badrummet.
Elin & Emelie kommer hem och har ingen aning om att vi är där. De går upp och Johanna ringer då till hemtelefonen för att bara skrämma upp dom lite, och skrämda det blev dom. Vi hittade en gammal leksak som låter och spelar musik, då lägger jag den i trappan och springer iväg. Ojojoj vad ni skulle sätt deras miner, helt oslagbart!! Dom skriker och går ingen stans, jag och Johanna gömmer oss på första bästa ställe, vilket är bakom sängen... De går sakta skrikandes ner för trappan och osäkert in i rummet där vi är. Dom tänder och går fram till sängen, johanna som är utklädd hoppar då fram och skriker som en galning. Shiet att vi glömde filma för den kvällen var helt oslagbar! Dom blev så jävla rädda, gud va kul det var.
 
Hoppas det räckte som svar :)

Nu så

Nu verkar internet äntligen fungera igen så då ska jag passa på att lägga upp bilderna!


Why?

Det funkar inte att lägga upp bilder just nu, både internet och blogg.se är knas! Får se om det blir bättre sen så håll ut!


Nu äntligen

Ligger vid datorn och redigerar lite bilder... Jupp ni hörde rätt. USA bilderna är på G, och för första gången redigerade bilder. Har inte orkat förut men nu har jag ändå inget annat att göra så varför inte?
Mormor och morfar kommer under veckan och jag följer troligtvis med dom hem. Ska även försöka övertala mormor att åka en sväng till Ullared, hon var sjuk när hon skulle åka med sina vänner så kanske. We'll see ;)
Jaja håll utkik för snart kommer bilderna upp.
Och såhär inför bilderna roiade jag en liten späckhuggare, eftersom jag hade tråkigt, ni kommer förstå varför.
Inte världsbäst men man ser ju vad det är.


Rolig dag?

Svar nej!
Har legat i sängen hela dagen. Som ni kanske förstår så var jag därför inte i skolan, inte ens till provet.
Vet inte vad jag ska göra, bara ligger i sängen och kollar på tv. Ush, ingen bra början på lovet...


Angående Pll

Skulle ha publicerats igår men mobilen dampade ;)
Hemma idag med, vet inte om jag kommer lyckas gå till skolan imorgon. Hatar att vara sjuk. Men jag kanske är tillräckligt pigg för att lyckas ta mig dit och göra provet annars blir det jobbigt. Ingen feber idag utan annat hemskt... Ni vill nog inte veta. (Inte diarré)
Ska försöka plugga lite och bara lägga mig i sängen och sova, my head is killing me!


Pll

Asbraaaa!
Shiet asså!! Har sovit nästan hela dagen och har fortfarande feber. Hängig och virrig i huvudet som förhoppningsvis borde gå över snart. Ska ta en tablett och kolla klart på Pll nu. Sen sova!


Hemma igen

Det var ju bara att vända om igen och gå hem! Fortfarande feber så ska ta och sova lite nu. Knäppa på en film eller nåt!


Wazzz up?

Står vid tuben med 38 graders feber och väntar på att få åka till skolan. Vi har träning nu på morgonen men eftersom tuben kommer om 24 minuter är det en ren omöjlighet att ta mig dit. Får se om jag lyckas ta mig dit.
Uppdate you later


Utv-samtal

Ligger i soffan med Harry Potter rullandes på tv. Har gjort lite so och ska göra mer snart, efter filmen.
Åkte hemifrån halv 8 och mötet var slut kanske runt tjugo över. Inte så mycket att prata om.
Efter det följde jag med Madde när hon skulle rönta knät inför operationen imorn! Och efter det tillbaka till skolan och springa 2 varv runt Trekanten... Fick stanna några gånger för att ta astma men annars gick det bra, sprang runt på 21 minuter exakt, och till mitt försvar satsade jag inte! Nu ska jag kolla klart och sen plugga


På väg hem

Sitter på bussen på väg hem!
Den har en trasig baklampa så vi måste vänta på att den blir utbytt... Men han sa att det skulle gå fort.
Fick mina IUP papper idag inför imorgon, ser helt ok ut faktiskt inte nej i nåt ämne iaf. Ganska nöjd ändå. Hade väl hoppats på lite bättre men det är bara att kämpa lite extra nästa termin nu då.
Imorgon efter utv-samtalet ska jag hem, byta om och sen tillbaka till skolan för att ta igen joggning som jag har missat på idrotten. Sen är jag ledig resten av dagen, vilket ioch för sig kommer bestå av plugg men ändå...


Tagga till för badminton!

Ska alldeles strax gå över till Evy för att åka till Enskede rackethall och spela badminton med mina underbara vänner.
Så kan inte blogga nu, gör det ikväll men måste bara säga att gårdagen var OSLAGBAR!!!


20 oktober 2012

Det var ju ett tag sen jag bloggade. Haft så himla mycket plugg men nu är det över, för denna vecka.
Igår var jag med Madde och Sophie. Det var mening att vi skulle ha filmkväll men det blev inte av.
Åkte hem vid halv tolv typ och fick sällskap med Kevin en bit.
Nu ska jag snart gå upp och städa mitt rum, det ser förjävligt ut helt enkelt. Ikväll är det FF för min del så får väl se vad som händer nån kommer nog hit iaf.


Pluggar för fullt

Har pluggat franska i snart 3 timmar så kan nästan allt nu förutom några glosor och lite av texten. Måste dock ta en paus och plugga lite so oxå! 2 prov imorgon så det ör nog bäst att jag fortsätter! Hörs sen.


How i feel sometimes


Gymnasiestressen börjar

Doktorn imorn då... Missar skol-DM :(
Efter läkarbesöket får vi se hur det blir med skolan.
Hade gymnasiesnack med Arne idag, nu känner man verkligen att det är på riktigt. Behövde ju dock bara hjälp med skola då jag bestämt mig för linje och inriktning så vi gick igenom massa skolor så jag har lite att tänka på... Men det ska nog gå bra!
Nu ska nog ta och lägga mig för är riktigt trött och mitt huvud kommer sprängas när som helst.
Så god natt


Shcool

Sitter på tuben on my way to skolan. Känner redan nu att det kommer gå skit... Har bara fått ondare i halsen så imorgon blire doktorn för mig. Men ska försöka ta mig genom dagen så gott det går... Vi hörs senare


Pluggar

Ligger i sängen och jobbar med franska inför provet på tisdag. Jobbigt men nödvändigt. Håller på och skriver en text vilket går sådär...
Så ska ta en liten paus nu och fortsätta snart!
Gårkvällen spenderades hos Evy med Johanna. Vi tjänade lite pengar till sommaren... Och sen hade vi filmmys och tjejsnack framåt kvällen ;)


Nu bad

Ska alldeles strax sjunka ner i badet och bara slappna av!
Kom upp vid 7:30 i morse och var nere på ip runt 8:30 då min första match började 9. Det gick bra och jag fick mkt beröm... :D (för er som undrar så dömde jag)
Sista matchen slutade 12.55 och sen gick jag och hämtade pengar. 360:- för 6 matcher. Inte dåligt ;) man får egentligen 120 per match men eftersom det är cupp så minskar dom.
En härlig dag helt enkelt.


quote

"You ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you"

-Quote: Peyton Sawyer-One tree hill

ta mig tillbaka!!!

Åååå vad jag saknar USA. Ta mig tillbaka.
  Jag vet att jag inte varit särskilt aktiv när det gäller USA bilderna men har inte haft tid tyvärr. Men lovar att sätta mig ikväll. Om jag inte minns fel så slutade jag väl vid halva sea-world elr något sådant?? Jag får ta och titta igenom det sen. Så länge får ni en "påminnelse"
Miss Miami Beach...

Skola avklarat. Nu möte

Ska möta Johanna kvart i då vi drar oss ner till ip för spelarmöte...
Vi får väl se hur det går.


Biljetter check!

Finito! Skönt att ha det avklarat.
Imorgon börjar jag 8.20 med engelska och efter skolan är det spelarmöte. Innan skolan måste jag upp extra tidigt för att duscha, håret är ingen vacker syn nu asså...
Efter mötet måste jag även städa rummet, ett bombnedslag helt enkelt :(
På lördag är det cashflow som gäller, 6 dommarmatcher och sen blir det chillpill på kvällen.


Bokar billetter

(Ja jag vet att det står billetter)
Sitter framför datorn och bokar biljetter till twinight. Ni vet dom 2 sista filmerna? Iaf den sist har ju premiär 00.00 så kommer typ vara helt död på fotbollen morgonen efter men YOLO jao! :P
Nu ska jag iaf kolla ett avsnitt faceoff så vi hörs senare!


So plugg

Var i skolan idag, vilket jag ångrade nästan direkt... Har mått dåligt hela dagen och ligger nu i sängen och pluggar so.
Försöker klura ut hur jag ska skicka det till mig själv, gör allt rätt men allt blir fel och inget händer :(
Ska fortsätta plugga nu så vi hörs sen ;)


Still sick

Jaha och vad har jag gjort idag? INGET!
Orkar knappt stå upp, är så förbaskat trött så ligger just nu i sängen och halvsover. Skönt! Här har jag dock legat hela dagen.
Ska strax gå ner och duscha och senare ikväll är det som sagt titta på kvartsfinalen som gäller.


Sjukling som aldrig blir frisk

Förra inlägget skulle ha publicerats igår!
Det var meningen att jag skulle till skolan imorse. Jag kom till Globen då jag fick vända på grund av oavbrutna hostatacker, yrsel och illamående. Mår inte så mycket bättre nu faktisk även då jag sovit hela dagen...
Vi får se hur det blir imorgon men ingen fotboll är då säkert att det inte blir. :(
Men självklart ska jag till boovallen och titta på kvartsfinalen. Annars har jag nog inte så mycket att säga, skriver mer imorgon.


Film, vad annars?

Ligger i sängen och tar det lugnt framför datorn och bilar 2.
Förlåt för dålig bloggning men har inte mått bra de senaste dagarna, halsen är helt slutkörd och hela jag är bara blää!
Igår var det tjejmiddag hos Evy. Riktigt mysigt. Vi pratade, skrattade och hade det allmänt bra.
Upp kl 8.30 imorse och drog mig ner till ip för att titta på när laget vann med 4-0 mot Djursholm! Väldigt duktiga så nästa match är på tisdag.
Nu ska jag ta en kopp te och bara slöa.


Ojdå

Förlåt....
Ligger nu i sängen och försöker sova men det går inte. Näsan bara rinner och halsen kliar! -.- orkar inte! Men men jag ska bara lägga huvudet på kudden så borde jag somna tillslut. Hoppas jag. Börjar iaf 8.20 imorgon och slutar vid 3 chill dag. Glöm inte nu alla kära läsare att det är kanelbullensdag så ät er mätta!
Jaha det var väll det? Om jag någonsin ska orka upp imorrbitti så måste jag sova nu!
Godnatt.


130 sidor tills imorgon

Sitter instängd på mitt rum och läser...? Måste läsa till 180 tills imorgon. Jag är på 50. Bra Joanna!
Dagen var chill, bara vanliga lektioner och vikarie i 90% av dagen, ska inte klaga!
Imorgon får jag skjuss av snälla Madde. Vi har träning på morgonen och träning på eftermiddagen, så alltså en träningsdag.
Har inte heller någon läxa (förutom svenskan dårå) så det är najs. På tal om svenskan så måste jag fortsätta läsa om jag någonsin sk bli klar så jag skriver mer sen!


RSS 2.0