Bloggtorka!

Läs rubriken!
Spelade cup igår och ska spela slutspel imorgon! Har tränat idag och nu ska jag göra SO. Hörs sen!


so, so, so

Bild från 4:e Juli i New York. Vi satt där ganska länge innan fyverkerierna började, men allt för bra platser! Riktigt häftiga var de också, helt klart en upplevelse!  
Annars då? Jo, började kl 8 imorse med fotboll. 6 personer och två tränare, kul. Vi körde lite övningar och sen lite två-mål så det var najs! Imorgon så är träningen inställd så då blev det sovmorgon för hela klassen. Tränarna ska nämligen prova de nya 7:orna. Så att börja 11:15 tackar man u inte nej till!
  Just nu sitter jag ju då med datorn i knät och parallelskriver på bloggen och en so uppsats som ska vara inne imorgon, så har en del kvar! Sen har jag ju också prov nästa vecka på alla frågor i ett häfte jag inte ens har börjat med och som alla andra är klara med, BRA JOANNA! Så ursäkta om det blir lite dålig uppdatering denna vecka men ska verkligen göra mitt bästa.  
Så jag antar att det är dags för mig att avrunda och fortsätta på min uppsats, men kommer väl antagligen slänga in ett till inlägg lite senare.
Ps. designen som är uppe just nu har jag inte gjort, och det är inte den som ska upp utan min gick inte att lägga upp just då och jag hade inte tid att börja fixa och dona så jag lät den vara sålänge men den kommer jag lovar!

Still sick :(

Ligger i sängen och kollar på tv. Skulle egentligen åkt på öppet hus i Nacka idag men sket i det. Den är ändå inte bland mina topp 3! Men på tisdag är det iaf Mikael Elias som gäller. Ses vi där?
Nu ska jag kolla klart på hotel transylvanien. Bästa filmen!


Designen är på G!

Som ni ser är bloggen lite knas just, och jag tror ni kan gissa er till varför..? Jo designen är på väg upp! Yey!
Hemma idag med som ni kanske förstår... Så just nu ligger jag i soffan inlindad i mitt täcke och kollar på tv. Mysigt har jag det iaf!
Men ska fortsätta lite med designen nu så vi hörs senare!


Lipsill

Sitter i soffan och fäller några tårar framför tv:en. Gissa vilket program ja gråter till.... Desperate housewives? OTH? Greys? Nej, nämligen masterchef USA. Haha sikken lipsill jag är! Haha så ingen bild på mig inte, är dessutom sjuk så ser verkligen inte fräsch. Men ska ta och sätta på en film nu så kan jag njuta till den!


Gissa vad den febriga flickan gör?

Juste jobbar på designen! Gud hade helt glömt bort den! Tur att internet påminde mig. Vad har jag gjort sen förra gången? Ja, ingenting. Typ sovit och kollat på OTH! Nu ska jag slappa lite till samtidigt som jag jobbar på designen (obviously) haha men vi hörs sen!


Jan. 16, 2013

Förlåt för att jag inte har kunnat blogga sen i lördags men vårt internet har varit helt knas så det har inte gått. Har ändå inte gjort så mycket sen dess. Idag är jag iaf hemma från skolan likaså igår, ont i halsen som tusan och svårt att andas, inte kul asså :(
Men jag får väl lägga mig och kolla på oth som alltid när man är sjuk! Får mig på bättre humör!
Bloggar lite senare.
(Gammal bild)


Späckat schema!

Som rubriken säger har jag haft fullt upp hela veckan! Plugg varje dag och träningar.
Idag var det iaf skola och efter det techno mässa i Årsta kyrka. Underligt nog var det riktigt roligt! Plus att jag lärde känna de i min grupp bättre och fick en fin tischa! Imorgon är det träning på schemat och sen utgång framåt kvällen! Uppdaterar mer imorgon! Puss!


Skola snart då!

Idag har jag pluggat, gymmat och ska försöka sova nu, vilket uppenbarligen inte går så bra. Eller vad tycker ni?
Alla inlägg jag har skrivit kom inte upp så jag fick radera appen 3 gånger innan den funkade igen! Får se hur länge denna gång. Jaja godnatt och lycka till i skolan imorgon, om ni börjar alltså. Själv börjar jag 8 med fotboll, kul...


Dumma blogg.se

Alla inlägg jag skrev igår vägrade komma upp! Så tekniskt sätt bloggade jag igår.
Idag har jag träningsvärk i magen. Ahh skönt men snart ska jag iväg på träning i Spånga, så skönt med konstgräs!
Just nu sitter jag och ritar lite, ni kanske får se om den blir bra. Haha!
Men vi hörs sen, puss


Dags att sova?

Ligger i sängen och försöker verkligen sova, något som inte alls går särskilt bra... Ska upp om endast några timmar så det är nog bäst att sova!
Uppstigning vid 7.30 för att tillsammans med Johanna dra mig till gymmet och jobba på beachen! Så detta år kommer bli awsome!
Men bloggar innan jag går eller när vi är framme så ni vet!


Oupsie

Har varit på cup hela dagen och därav min ursäkt för dålig bloggning!
Nu sitter jag i soffan och kollar på gremlings. Imorgon bär det av till bollmora på kvällen och på dagen ska jag nog försöka träna lite, simma eller nåt! Eller så hittar jag på nåt annat kul, typ går på bio eller nåt... Jag berättar senare vad jag hittar på för skoj! ;)
Alla har vi ägt en sån här! Kanske utan att veta att den var från filmen ;)


The day after nyår

Bonjour mes amis!   
De timmar som är kvar av denna dag kommer spenderas framför datorn och sims! Skönt att bara ha en slapp dag, precis som varje år.
Lovade ni er själva något igår då? Några nyårslöften? Själv såg jag mina sväva iväg med vinden i form av en röd lyckta med slarvigt skrivna ord på! Men jag lovade mig själv att hålla dom så det är exakt vad jag ska göra! Skrev ner ganska många så några ska jag nog lyckas klara av, typ som att gymma och satsa mer på skolan. De resterande är dessvärre hemliga.
Annars då? Hur mår ni? Själv känns det som om jag kommer spy vilken sekund som helst nu, har ätit för mycket, som vanligt. Usch! Allt man kan göra är att vänta ut det och vila. Så det är vad ag tänker göra nu. Ni då?
Au revoir tout le monde!

nu såhär i efterhand

Såhär såg jag då ut på nyår. Fick inga bra bilder så det fick bli den här!  
Johanna har alla bra bilder för jag tog inga med min kamera, orkade inte...
Men gårkvällen var riktigt rolig. God mat, trevligt sällskap och mycket skratt. Och självklart raketer! Sov hos Ellen och vi vaknade runt 12 av att Johanna gick, sen kunde ingen av oss somna om. Vi låg och drog oss lite, gick upp och åt frukost och spelade monopol. Skön och slapp morgon helt enkelt!
Sen gick jag hem och ligger nu halvt död i sängen och har ont i mina små fossingar efter mina skor igår som bokstavligen INTE gick att gå i.
Jag lever och mår bra. that´s all that counts!
Hur va eran nyår?

RSS 2.0