Mar. 31, 2013

Hallå! Träningen gick väll sådär.. Men vi gjorde ju något iaf.
Kvällen blev en hemmakväll, skönt det med ibland också.
Morgondagen kommer bjuda på mycket iaf! Ska in till stan på förmiddagen med Johanna och på eftermiddagen ska vi några tjejer äta hos Doris och senare på kvällen äre fest hos Alex. Ska även sätta mig ner och göra klart de tidsinställda inläggen om jag hinner. Jag kommer iaf ha med filmtips, bekännelser och annat smått och gott! Säg till om det är något speciellt ni vill se


Hurtig dag

Idag ska jag faktiskt vara lite hurtig och ta mig ner till gymmet! Ska möta upp Sophie, Julia och Doris vid halv två. Efter gymmet så måste jag troligen ta mig till klarabergsgatan och köpa ett mobilskal. Det finns en jätte bra butik som säljer alla skal för 60kr st.
Förlåt för dålig bloggning igår. Var på middag hos syster och hennes mamma, sen vart det bio! The host. En film som alla borde se, iaf dom som har läst boken! Riktigt bra va den.


Tidsinställda

Sitter och funderar vad jag ska skriva i mina tidsinställda inlägg som kommer komma upp när jag är i Estland. Några önskemål? Är ju borta från onsdag eftermiddag till söndagsförmiddag. Så det kanske inte kommer "liveinlägg" men ska försöka hitta wifi.


En oväntad vänskap

Jag vet inte varför men jag har alltid gillat franska filmer. Asterix & obelix till exempel. Och detta är inget undantag. En utav de bättre filmer jag sett, den var så bra! Rolig och sorglig. Till och med pappa tyckte den var bra.
Jag ska göra en bättre recension på datorn senare.


Ny phone

Min mobil har ju varit död ett par dagar. Igår så gick jag och Sophie till o'five och kollade vad det skulle kosta att laga den men då sa mamma att jag lika gärna kunde köpa en ny eftersom den ändå är så pass gammal.
Gårdagen var awsome. Jag och Sophie åkte direkt till Enskede gård efter skolan och mötte upp hennes kusins kompis, därifrån åkte vi till skanstull där vi fixade lite saker... Sen efter det gick vi på bio. Croodarna, en riktigt bra film asså! Alla borde se den.
På kvällen efter bion åkte vi hem till Sophie med Johanna och Madde. Vi bastade och åt frukt.
Vaknade vid 9 och åkte till Farsta med min familj där vi köpte en ny mobil.
Ja detta var då min senaste dag utan mobil i en snabbverision! Men nu kommer jag kunna blogga oftare så det blir bättre!


Mar. 26, 2013

Sitter och kikar, pluggar och kollar på tv. Allt på samma gång, talangfull flicka. Haha! Har religions prov på torsdag och kan inte alls mycket, eller inte hinduism iaf. Inget sätter sig i huvudet men har halv studiedag imorgon så hinner plugga då!
Snart är det träning som gäller! Först löpa sen med boll!


skype plugg med maddsan

 
Vacker flicka. hur har eran dag varit? Min har varit bra! Teater på morgonen och börade igen efter lunch. SKönt det. Sitter nu och pluggar lite SO med maddsan på skype, pluggar och pluggar vet jag inte men försöker! Prov på torsdag och kan inte mycket alltså, känns inte bra.... Men jag gör så gott jag kan och kan inte göra bättre! 
Nu ska jag strax kolla familjen annorlunda med familjemys och vofflor. För ni har väll ätit vofflor? Det är ju voffeldagen. Jag hoppas även att alla kollar på familjen annorlunda. Serriöst det bästa på hela veckan! Det ända svenska programet som faktiskt är bra, och halv 8 hos mig förstås.

Kyrksöndag

Har precis lagat lite mat åt min familj, eller hjälpt till iaf! Sen har vi även flyttat in min säng till Elins rum och mamma och pappas säng står nu på mitt. Dom måste renovera sitt golv så vi måste nu dela rum syster och jag... Haha vi får se hur länge det håller.
Ledarutbildningen var helt okej, pratade lite om London också så är riktigt taggad nu. Imorgon är det teater halva skoldagen och sen plugg med soffi efter skolan! Najs! Ni då, några planer?


Vaken

Inte många som är vakna nu va?Klockan ringde nyss... Tar emot att gå upp men det måste göras! Det kommer inte bli lätt men jag kan inte ge upp, inte svika mig själv. Har jag gett mig in på nåt ska jag fullfölja det också. Då mår jag bättre både psykiskt och fysiskt.


Fullspäckat schema

Imorgon ringer klockan 7. Ut och springa med Johanna! Duktiga flickor. Sedan vid 11 är det kyrkan som gäller! Ledarutbildning och Londonsnack! Inte långt kvar nu. Aaa astaggad!
Skriver nog ett snabbt inlägg imorgon!


Träning och match

Då blir det samma sak som förra veckan då! Först träning sen träningsmatch.
Igår åt jag på restaurang med Johanna och Ellen! Mysigt. När vi sedan kom hem till Ellen så planerade vi bästa resan! Efter jul alltså i januari 2014 så ska vi till London! Bara jag, Johanna, Ellen och Evy helt själva utan föräldrar! Kommer bli så jävla bra!!!
Längtar som fan!


Död

Så känner jag mig just nu. Död. Slut i hela kroppen. Hade löpträning i backe upp och ner, det var döjobbigt! Menmen jag hade ju inte direkt något val...
Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och bara njuta av värmen. Hörs sen!


Nationella no-kemi

Provet gick sådär, del 1 gick åt helvete men resten gick helt okej ändå. Efter det hade vi bara 2 lektioner och sen slutade vi, skönt!
Nu sitter jag i soffan och ska äta snart, sen är det träning. Ute, i det här vädret... Wiehoo kul.
Imorgon är det iaf chilldag! Inga lektioner utan bara dans hela dagen. Alla 9:or i ljushallen tillsammans, ska bli kul att se... Haha!


Inför nationella

Sitter i mitt rum och pluggar. No, kemi inför nationella imorgon. Bara jag?
Efter skolan idag åkte jag och Sophie till ringen och körde lite afrodans. En annan instruktör och ett annat pass, svårt i början men när man började hänga med var det bara kul!
Var hemma runt kvart över 7 och har suttit här sen dess, det kommer nog ändå gå helt okej imorgon. Kanske bra, kanske dåligt. Vad vet jag! Tar det som det kommer ;)


Karate kid

Gårdagen var okej, åkte till Sophie runt 7 någonting sen drog vi ut och träffa lite folk. Vi skulle på fest men ena killen ville inte så det blev inte av. Det hela slutade med att vi fikade till 22:30 och sen drog vi med Sophies kusin och hans tjej hem till honom! Där chillade vi tills kanske 1:15 och var hemma hos sophie igen runt halv 2. Somnade gjorde vi dock runt kanske 3:30/4 och klockan ringde 9 imorse, det var ju sådär.
Träning först och sedan ännu ett lagfoto, denna gång med Dam-J. Usch är det ända jag kan säga, likblek som ett spöke blev resultatet men jaja, vad kan man göra?
Nu ska jag gå och läsa lite inför nationella på tisdag och sen sova för orka med skolan imorgon!
Godnatt!


Foto, träning, match

Sitter i Spånga och väntar på resten av laget. Vi har haft lagfoto, nu har vi träning och sen har vi match. Men matchen kommer jag troligen inte spela eftersom jag varit sjuk hela veckan men träna ska jag göra.
Sen ikväll ska jag ut och träffa massa människor och sen slagg hos Sophie!


Soft

Inte bättre idag heller. Har ätit lite nu men det känns inte bra...
Var i skolan en snabbis också för att hämta böcker. Sen har jag bara slappat hemma i min one-piece, mys!
Vad jag ska göra nu är väl typ slappa och rita. Ta det lugnt bara!


Last minute changes

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle rita av Lea Michelle? Aa nu blev det inte så. Somnade igårkväll innan jag hann börja. Valde istället att fortsätta teckna på en bild jag började med för ett tag sen. Som tur var så hade jag sparat bilden! *pust*
Kan ni se vem det är? Haha det tror jag nog inte att ni gör men förhoppningsvis så gör ni det såsmåningom!


Torsdag 14 mars

Kl 8.00 imorse bar det av till doktorn. Visade sig att jag har maginflammation, så jag kan ju glömma skolan imorgon också. Men kommer troligen vara tvungen att åka dit och hämta böcker imorgon ändå om inte min snälla pappa gör det åt mig. Vill får väll se. Har därför inte bloggat så mycket idag eftersom jag inte haft så mycket att skriva om utan spenderat hela dagen i sängen och vid toan...
Nu ska jag fortsätta rita och försöka få mina tankar på andra banor.
Blir tyvärr inte så bra på bild idag så ni får en gammal!


When i cant sleep i do things i love

Och i det här fallet blir det teckna. En av de få saker jag känner att jag är hyfsad på. Säger inte att jag är bra på bild och form, nejnej men ser jag en bild av en person så kan jag faktiskt lyckas ganska bra (i de flesta fallen) att rita av den personen. Har massa påbörjade project som jag aldrig gjort klart, tappat lusten eller tappat bort bilden så nu blir det nya tag! Denna gång har jag siktat in mig på vackra Lea Michelle. Valde även en svartvit bild så det blir enklare med skuggor.


Mar. 13, 2013

Jaha då var man hemma en dag till. Skönt första dagen men nu är det bara tråkigt. Men hade ändå inte orkat vara i skolan, huvudet håller på och explodera. Magen krampar och stel i axlar och nacken är jag med. Problem, problem, problem. Ledsen att ni behöver höra mig klaga. Men pappa är hemma med mig för han är också sjuk. Han funderar på att ta med mig upp till doktorn men jag får väll se.
Nu ska jag sitta och mysa lite till i soffan med min tekopp.


Sjuk

Anledningen till att jag inte bloggat. Sjuk, igen. Har ingen ork i kroppen och kan knappt röra mig! Huvudet dunkar, halsen svider och magen håller på och vända sig ut och in. Har varit hemma från skolan i 2 dagar nu men hoppas att jag kan gå imorgon, vi får se!
Annars så ska jag försöka att blogga lite oftare men det är svårt.
Miss my friends!


Mattekväll

Har suttit i timmar och pluggat matte nu! Har prov imorgon och på torsdag så måste se till att kunna det här nu. Okej, jag kan det. Jg kan det bra! Men för att vara helt säker så gör jag alla svåra uppgifter eftersom mitt problem är att jag inte kommer upp i de högre betygen även fast jag har den kunskapen... Det är lite surt faktiskt. Men det är nog första gången jag pluggar till ett matteprov så förhoppningsvis ger det resultat!


Hallå!

Rubrikbrist. Inte bra!
Vad har ni gjort idag då? Själv har jag chillat och varit med Evy, fortfarande sjuk så tar det lugnt. Har kikat med lite folk i typ 2h men sen ville alla sova, något jag borde försöka med...
Får se om det blir träning imorgon, hur jag mår men hoppas på det bästa! Vill tillbaka ut på plan.
Har lite bildbrist så ni får en gammal! Lite sådär träningsinspirerat.


RSS 2.0