Sorry...

Men kan inte blogga på stora datan idag och inte hellr lägga in några bilder så jag fick ta en liten mobilblogg för min data stängde av sig själv och grejer men iaf så kommer jag inte kunna blogga så mycket för jag e på gothia!! :) men nåt inlägg kanske det blir men nu kommer pappa och tjatar på att jag ska packa så det får jag nog göra nu Men hare bra så hörs vi sen!

Mobil blogg!

Ja jag orkade inte sätta på datan men jag gör det imorrn jag lovar! I alla fall var jag på bio imorse med pappa & Elin. Vi såg den nya Harry Potter ;) den ÄGDE!! (recension kommer imorrn) den var i alla fall skit bra och har man inte sett den så borde man göra det! Men smaken e som baken :P efter det så åkte vi hem och gjorde typ ingenting. Imorrn får ni även bilder från Östersund! Imorrn kommer Johanna hem!! :D (tror jag :S) hoppas jag hinner vara med henne innan jag åker till skagersvik (mormor & morfar) för att sedan tidigt på söndag morgon åker till göteborg & Gothia! ;D skit kul och längtar verkligen jätte mycket för det e så kul och bara vara borta i en vecka för att spela fotboll och bara ha kul! Aja nu måste jag sluta men vi hörs imorrn!

hemma!

då e man äntligen hemma från östersund!
det gick väl sådär men de åkte ut i typ kvarten tror jag :(
själv har jag faktist haft kul,jag har spelat minigolf,ätit glass,varit på toppen av åre skutan *stolt* och så klart fotat jätte mycket!
just nu har jag inget att göra för ellen e ju på sjön (skönt för henne) johanna e ju i GREKLAND (inte så skönt...)
och evy vet jag inte var hon e men jag måste vara med henne innan tisdag för då åker hon till spanien! :(
aja jag ska väl inte klaga,det e ju varmt i sverige oxå och om en vecka e det ju GOTHIA!! :D jippie längtar jätte mycket och ska bli kul att träffa alla och bara skratta och ha kul + att man får spela fotboll! det toppar ju allt.

På onsdag har ju harry potter premier (stavning) och på torsdag ska troligen jag pappa och elin gå och se men jag vill inte att det ska vara sista för jag ÄLSKAR harry potter det e ju typ de BÄSTA filmerna någonsin!
aja okej nu vet ni att jag inte e död iaf men hare bra så hörs vi!



KÄRLEK--SAKNAD--SORG♥

Direkt från åre

Nu sitter jag i bilen på väg hem (okej hem &hem men tillbax till huset i östersund) vi har varit i Åre över dagen och har klättrat i Lite berg och så men deg var mysigt1.nu ska vi hem och spela mini golf! Kommer inte bli så mycket bloggning pga att jag bloggar fn mobilen mezn vi har tillgång till internet så nåt mer inlägg slänger jag väl in! Hej då!

Nu blire bio!

Jepp ni hörde rätt! Nu blire bio med Johanna och Evy (kosmans.blogg.se) snart drar vi så därför blev det ett litet snabbt mobil inlägg ;) hej då nu ska vi gå men kanske bloggar mer sen

RSS 2.0