Nov. 28, 2012

Oboy, vilket vackert väder...? Eller inte!
Usch man vill verkligen inte gå upp på morgnarna när det är såhär! Inget vi kan göra åt dock.
Vanlig dag i skolan, prov och lussebullar på HKK. Inte heller någon ungdomsgrupp idag, Johanna skulle plugga och jag ville inte gå själv eftersom Julia inte heller skulle gå. Så jag passar därför på att njuta av lite ledighet, vilket behövdes! En kväll utan att plugga (även då jag behövde det) men ska strax krypa ner under en filt i sängen tillsammans med film och varm choklad, sen ska jag fortsätta på designen. Det går framåt ;)
Till vi hörs igen, hejdå!


Fullproppad dag

Har varit och lämnat mobilen på lagning men fick tillbaka den 5 min senare. Vet inte vad han gjorde men fixad är den! Nu blir det bantmat, soppa. Mamma orkade inte laga mat så då blir det lättlagat. I köket byggs det förfullt och i mitt rum är det plugg som gäller. 2 "prov" imorgon, HKK och svenska... Eller i HKK får vi ha anteckningar och serriöst, hur många pluggar till svenskan? Man kollar lite och så men jag fattar ingenting så jag får väl chansa lite...
Skriver mer senare för nu är det mat!


Det börjar närma sig slutet

Har legat i sängen och segat hela dagen. Mamma och pappa har hållit på i köket så pluggandet blev inte av...
Har iaf passat på att kolla lite saker på datan som behövdes och även hunnit med lite av designen. Så håll ut! Snart klar!


Lugn fredagskväll

En oväntat rolig dag i skolan faktiskt. Fick en litet skrattattack sådär på slutet av dagen... Men det var kul.
Kom hem i vanlig frdagstid och satte mig vid datan för att titta på glee! Oj så bra det var, men är inte förvånad. Längtar bara så himla mycket till nästa avsnitt!
Efter det har jag bara tagit det lugnt, suttit och tittat på gymnasium och pluggat lite SO.
Nu sitter jag och tittar på en av mina absolut bästa filmer, SPIRIT. Denna film gjorde typ min barndom. Se den! Nu ska jag titta klart och sen städa lite, så vi säger godnatt och hörs imorgon!


Gymnasiemässan bror!

Var i skolan som slutade vid 3 med matte prov. Fick sådär, borde inte få F iaf. Efter det åkte vi tjejer i klassen till gymnasiemässan. Alla hade typ gått när vi kom så det var rätt tomt, skönt!
Men jag gick runt till de skolor jag ville till och fråga lite och så... Hittade 3 som gav ett bra intyg på mig. Värmdö, Mikael Elias teoretiska & franska skolan. Franska skolan gjorde mig riktigt förvånad för den verkade riktigt bra och det individuella valen var intressanta och väckte mitt intresse. Åk 1 kan man läsa olika språk som kinesiska, åk 2 samma sak och åk 3 kan man även lägga till latin.
Ska iaf skriva ett längre inlägg om det senare när det börjar närma sig och när bloggen börjat arta sig. Designen är snart klar iaf ;) stay tuned!


Fotboll + friidrottsdag

Jepp detta är då vad min dag kommer bestå av. Först fotboll sen en hel dag med friidrott, blää höjdhopp och längd.
Ska gå om 20 minuter så kanske borde göra mig i ordning men efter skolan är det iaf kyrkan och plugg.


Trött av träning.

Var i roslagsbro hela helgen på träningsläger, det var sådär men helt okej. Förutom en stor sak som förstörde hela lägret och gör vi inget åt det kommer hela året bli förstört.
Men nu har jag även vart på 2h SM träning så är trött och hungrig! Sen ikväll är det bara att sätta igång med plugget, ingen vila här inte!
Men bloggar mer senare för nu ska jag äta.


Variation ska det va

Sitter just nu och pluggar NO, IDR & blogg design. Ändring i bloggen har jag lovat och löften håller man.
Installerade photoshop idag så imorgon när jag har tid ska jag börja fixa på en ny design, vad sägs om det?
Sen har jag både idrottsläxa som ska in imorgon och ett stort NO prov. Kan faktiskt det mesta men ska kolla på den sista stora frågan ikväll.
Hade egentligen inte så mycket att säga, ville bara uppdatera er om vad som händer just nu! Men vi hörs lite senare.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2818075/images/2012/pic_50a3f18a9606ee20adc66b3b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2818075/images/2012/pic_50a3f18a9606ee20adc66b3b.jpg" class="image">


SM + bio!

SM gick bra, vi vann båda matcherna och är vidare till näst omgång!
Bion var så sjukt jävla bra!!!! Det bjöds på popcorn och cola plus att jag "vann" en affisch. Jag, Evy och Johanna som vann en biobiljett till ego. Stackars Ellen van inte nåt....
Det var en stor panik i salen framåt slutet av filmen då det hände en sak som ingen hade räknat med! Säger inte mer än så. Men iaf Jasper och Emmet. Mina nya kärlekar!!! Så får man ju inte glömma lilla Seth (booboo) söt som socker. Men ingen slår nog Jaspers leende och Emmet i den där snöscenen!
Nej ska upp om 4h så måste sova nu gotnatt!


Snart 15

Jaja jag är lite jag vet...
Men iaf har jag varit i skolan och det var som vanligt, sen var det prov! Gick asbra! Men kan ju egentligen inte säga så förrän jag ser resultatet men jag går på magkänslan ;) efter det rullade dagen på bra och när jag kom hem var det bara att börja plugga no. Så kan lite iaf, men ska ta med mig det till tåget imorgon så kan plugga på vägen dit och hem! Jag bara ber för att tågen ska enligt tabell för får inte komma senare än 7...
21:15 är det twinight som gäller bröder! Vi kommer ha det så jävlans najs.
Nu ska jag knäppa på en film och sen lägga mig tidigt ;)


EMA mys

Woop woop, EMA rullar just nu på MTV. Så man får väl passa på att mysa lite extra med syrran när man har chansen, eller? Har pluggat hela dagen så kan nog allt! I stort sett.
Imorgon är det skola, prov... Men det ska nog gå bra.
Efter skolan är det bara hem och plugga inför nästa prov. Jobbigt nu asså. Sen sova och på tisdag SM och twinight :D taggad till tusen!
Vi hörs imorgon.
Tar mig igenom dagen.


Paus

Har pluggat länge nu så kände mig väl förtjänt en liten paus. Den blir väl typ 2 timmar för jag sitter och kollar på "the amazing spiderman" så efter den är det tillbaka till bänken och fortsätta plugga tills jag kan allt! Nu ska jag fortsätta kolla så vi hörs!


Pluggilipluggplugg

Sitter vid skrivbordet och försöker få nåt gjort, går ganska bra!
Både SO och NO på schemat så jag jobbar på!
Storesyrran var här ett tag oxå, dels för att gratta pappa (fars dag) och dels mig. I förskott dåra, fick lite paket osv..
Efter tisdag så har jag bestämt mig för att göra om bloggen totalt! Så skriv vad ni vill att jag ska skriva om, allt är välkommet ;) ny design ska det bli också!
Men ni får tyvärr stå ut i några få dagar till, sålänge bjuder jag på en fin bild på mig och min oranga mobil, vad tycker ni?


Ojoj inte bra...

Min mobil har varit på lagning en dag så kunde inte blogga via den...
Får börja ta tag i det hör nu för statistiken sjunker REJÄLT!
Imorse var det träning på schemat och efter det åkte jag och Johanna in till stan för att hämta ut min mobil och sen köpa lite farsdaggrejer så nu är vi duktiga döttrar ;)
Sen gick vi hem till mig och flummade runt lite och hade det bra. Hon gick hem och jag åt, thaimat eftersom vi inte har nåt kök just nu. Sen gick vi till Evy och spelade kort och nu ligger jag här. Imorgon ska jag försöka att inte blogga(?) har så mycket plugg att det nog inte blir mer än 2 under dagen men framåt kvällen blir det nog mer. Iaf nu ska jag sova så vi hörs imorrn!


Kladdkakans dag + plugg

Hade prov imorse, dit gick bra! Man har ju sina knep... Hehe nej men nu sitter jag återigen i sängen med plugg, konstigt va? Unnar mig lite kladdkaka iaf på dens stora dag. Tittar även på new moon för att börja få in känslan, om bara 6 dagar sitter vi där och tittar på Bd del 1 och sen är det dags för den avslutande delen!!! Så himla exited.
Aja var väl bara det, hoppas ni oxå unnar er något gott och har det bra. Nu ska jag fortsätta plugga om jag ska få nåt bra betyg.


Nu plugg

Kom hem från träningen runt 10. Det var väl.... Ja!
Har duschat och fixat mig för att sova, är så sjukt trött men måste plugga lite först. Skulle börjat för en halvtimme sen men fastnade framför tv:en och Zlatan. Asså han är så sjukt bra i psg! Passar perfekt. Imorgon har jag fotboll på morgonen och prov efter det, sen på kvällen ska jag till nån konstutställning med ungdomsgruppen, vi får väll se hur det blir. Nu ska jag iaf plugga och sen sova, nattinatti!


Hemma från landet!

Har haft en bra tid hos mormor och morfar men nu är jag hemma, håller att plugga imorrn och annans bara slappa!


Kan inte sova...

Ligger i sängen men kan ej sova. Har läst men blir inte trött utan känner att jag bara vill fortsätta...
Idag var jag iaf på bio med kusinen min, tingeling. Asbra film ju! Haha och imorgon blir det spökvandring... Men det är för barn så kissa på mig tror jag nog ej att jag gör.

Eftersom jag inte kan sova ligger jag här och försöker lära mig "the cup game" går ganska bra faktiskt och snart kan jag det. För er som inte vet vad "the cup game" är så kan jag berätta att man sitter i en ring och har en mugg/glas framför sig. Sen gör man en sorts ramsa så att muggarna flyttas runt i ringen till personen höger om varje "spelare" om nån tappar muggen eller tappar bort sig i ramsan åker han/hon ut och den som blir kvar sist vinner.
Om du fortfarande inte fattade är det bara att söka på youtube så fattar du lätt. Nu måste jag nog iaf försöka sova lite, så vi hörs imöra som dom säger här i Västergötland. God natt


RSS 2.0