Söndagsplugg

Ligger i sängen och pluggar lite inför skrivningen på torsdag, kan inte mycket alls... Ska snart till gymmet för att köra slut på mig. Sen hem och plugga igen. Vilket liv? Haha men vill man åt sin drömkropp får man kämpa för den!


Nu är jag tillbaka

Har som ni kanske märkt haft en bloggpaus just för att vårt internet legat nere, kaos i skolan med plugg osv. Men nu är jag tillbaka! Ska göra mitt bästa!


Dåliga blogg.se

Hallå! Har verkligen försökt blogga de senaste dagarna men blogg.se appen har verkligen varit riktigt dålig!
Dagen har iaf spenderats i kyrkan. Dagen ämne var psalmböcker och London! Bara 2 veckor kvar nu!! Sååå taggad! Fick sällskap av viktor och Elias till gullmars där Madde hämta upp mig med sin moped. Vi åkte hem till henne, hämtade hennes busskort och åkte in till Kungsträdgården där vi mötte Doris och Sophie för en eliten hallonpajdejt. Så dagen har helt enkelt varit bra!
Imorgon är det muntliga np som gäller och efter det träning. Men vi hörs imorgon

Internet har legat nere

Därav anledningen till dålig blogg....
Men idag har jag inte gjort mycket mer än 2 lektioner och 8-dels final i SM. Vi gick vidare! :D vi mötte Örebro men vi va så mycket bättre och allt vårt slit lönade sig! Om 40 minuter är det träning igen och sen hem och sova. Hörs sen!


Klänningen är på väg!

Har äntligen beställt min balklänning som kommer inom 2 veckor. Ahh kan typ inte vänta! Äntligen!!!
Vad tycker ni? Den är beställd i en kungsblå färg ;)


My favs

Som dom flesta som känner mig nog redan vet så är jag en riktig gleek. Älskar serien så enormt mycket just för att man kan relatera till den på ett sätt som inte går till tex Desperate houswives. Aja innan jag börjar prata på alldeles för mycket om glee så vill jag bara dela med mig av 1 utav den bästa mash-upen som gjorts i glee. Gillar du musik och halvnakna killar bör du se den ;)
 
Detta är alltså en mash-up på låtarna "Dangerzone" och "Old Time Rock and Roll"
Så bra! vet inte hur många gånger jag har spelat denna låt.m

Skype with my buddies

Sitter i sängen och har tagit en paus i pluggandet och skypar med mina broes!


Plugg

En ganska igenkännande rubrik. Men vi har verkligen så sjukt mycket plugg just nu, sen är det ju so nationella nästa vecka också. Samhällskunskap fick vi iaf vilket är bra!
Mycket so som ska vara klar imorgon, no prov på fredag och massa träningar. Försöker få ihop det på bästa sätt. Trött och sliten helt enkelt. Så är det lite mindre bra bloggning denna vecka vet ni vad det beror på!


Borta bra men hemma helt klart bäst

Hallå! Ligger i sängen och ska snart sova. Är riktigt trött vilket är lite konstigt eftersom jag sovit sen jag kom hem vid 11...
Den här resan har varit så bra! Rolig och skönt att komma bort från Sverige ett tag. Men även så bra för laget. Vi har kommit varandra så mycket närmare och spelar bättre som ett lag nu! Hyr skönt som helst. Imorgon är det ju då skola, kommer verkligen inte orka upp. Har tränat flera träningar och spelar 2 matcher. Nu kanske ni tänker "det är väll inget" men jo, det kan jag liva att det är det. Speciellt när du måste gå till och från träning/match och överallt du ska. Och vi bodde ju inte heller i centrum direkt.
Matcherna gick ju väll sådär, dåligt om man kollar resultaten men bra om man kollar spelet. Vi förlorade båda, vilket inte är så konstigt eftersom vi mötte Estlands DAMLANDSLAG och ett av deras bästa damlag som kom 2:a i ligan. Men det kändes bra och spela och jag fick väldigt mycket beröm, både av mina tränare och den estländska publiken och tränare. Fick höra det på båten av Kim när vi hade lite enskilda samtal, alltid kul att andra tycker att man är duktig!
Tog ganska mycket kort och filmade lite så ni kommer få en liten glimt på resan. Men vill ni se mer kan ni alltid gå in på lagets Facebook grupp. Enskede F97 tror jag...


veckans song

 
Noisettes-Never Forget You

Snart dags för avfärd

Nu ska vi snart börja bege oss mot båten som ska ta oss hem till Sverige och Stockholm. Skönt men ändå tråkigt, vi har haft så enormt kul. Iaf jag!
  Men eftersom vi jag kommer spendera båtturen med mina fina lagkamrater så tänkte jag slänga in lite bekännelser!
Jag är största tidsoptimisten. Tror alltid att jag hinner göra saker... "ska bara sminka mig" "ska bara byta om"
Det bästa jag vet är att kolla på barnfilmer. Asså inte typ bamse men tecnkade/animerade filmer som går på bio.    
Bara för att jag är bra på matte så tror alla att jag är jätte smart, vilket jag igentligen inte är. Hemligheten bakom mina betyg kallas plugg...
Älskar mina vänner mer än allt annat i världen, även fast jag inte säger det så ofta så hoppas jag att dom vet det. Även fast jag kan vara lite grinig ibland...   
Jag HATAR att vara mainstream, att vara en i mängden är så himla tråkigt. Klär mig som jag vill, ser ut som jag vill och bryr mig inte om vad andra säger om det!

En oväntad vänskap

 
Betyg: 10/10  "en underbart fantastiskt bra film"   
Den här filmen. Vad kan jag säga? WOW! Den var helt underbar. En helhjärtad komedi som värmer ända in i själen. Att den är baserad på en verklig berättelse gör allt bara så mycket bättre. Det är en film man tror på, den ger mig hopp och ambitionen att det aldrig är försent. Den säger mig även att man inte ska döma en person utan ge hen en chans.
Detta är berättelsen om Philippe som är förlamad från axlar och ner. När unge Driss en dag kommer på anställningsintervju, utan några som helst hopp om att få jobbet, händer något. Philippe ser något i Driss som ingen tidigare gjort och ger honom jobbet som hans skötare. Tillsammans utvecklar de en fantastisk vänskap som ingen tycks förstå.
Filmen är fylld med humor och glädje men den har även sina mörka sidor. Tårarna rann när jag såg denna film. En helt underbar berättelse om hur två så olika själar kan finna varandra.

 
 
 

Bekännelser

Jag älskar att ha tjejsnack. Prata om sånt som alla egentligen vill men inte vågar.
Jag har alltid ätit för mycket frukt. "Ett äpple om dagen är bra för magen" Inte om man heter Joanna... 
Jag drömmer väldigt lätt mardömmar, oftast beror det på att jag väldigt lätt får ångest över någonting som jag har svårt för att släppa. Kan vara allt från ett prov till någonting jag sa. Har stora problem det detta.
Jag är otroligt känslosam. Gråter jättelätt...   
Ibland håller jag mina kännslor inne för att inte såra andra, vilket kan leda till jobbiga ångestattacker.

On spot

Hallå! Vad är klockan?  
Jo 11. Vi har det bra. Har haft 2 träningar och snart börjar den 3:e. Annars har vi mest umgåtts kollat killar och lite sånt där man gör på träningsläger ;)
Ville mest bara slänga in ett snabbt inlägg för att säga att jag lever och mår bra!

I found wifi

Sitter och äter chips medans jag väntar på att Johanna ska duscha klart. 2 jobbiga träningar senare ligger man här helt död, ont i ben och fötter på grund av löpning till och från träningar! Upp klockan 7 imorgon e det som gäller så chill på rummet ikväll är det som står på schemat. Vi är ändå helt slut så mycket mer orkar vi nog inte...
Haha, men kanske inte har tid att skriva så mycket så vi hörs väll lite senare!


bekännelser

Jag är mörkrädd, vågar inte vara ensam i mörker.   
Mitt favorit ämne i skolan i matte. Tycker det är riktigt roligt eftersom jag fattar snabbt och lär mig enkelt. Dessvärre så gillar jag inte min lärare så värst...
Jag älskar att läsa. har med en bok nästan vart jag än går. Speciellt engelska böcker, vet inte varför men att läsa en bok på orginalspråket gör den bara bättre på något sätt.   
Jag har världens fobi för gamla hus och höga broar. Klarar inte ens av att titta på de.
Jag har världens dubbelmoral, säger åt andra att inte göra saker så gör jag det själv o.s.v...

the host


Betyg: 9/10  Det här är en film som alla borde se!

Jorden har ochuperats av en ras som tar över och kontrollerar människornas sinnen. En efter en försvinner människorna men 17 åriga Melanie Stryder vägrar att ge upp.
Vandraren. en av de invaderade själarna som tilldelats den nyligen tillfångatagna Melanies kropp, har alltid vetat om hur plågsamt det skulle bli att ta över en människa. De överväldiga känslorna och de allt för tydliga minnena. Men det finns ett problem som vandraren inte kunnat vänta sig, den tidigare ägaren vägarar släppa taget...
Melanie fyller vandrarens huvud med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills har lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för vandraren att skilja på hennes och Melanies känslor, snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra själarna gör vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig ut på en färd för att finna mannen de båda älskar.
 
Jag ger filmen en nia på grund av dess handling och utförande. Otroliga skådespelare som passade perfekt in i rollerna. Har du läst boken kommer du älska filmen!
FIlmen var sjukt bra. Rolig, sorlig och fylld med action. En film för alla helt enkelt, eller som Stephanie själv beskriver den: "En science fiction berättelse för människor som inte gillar science fiction."
Filmen var otroligt bra gjord och kullisserna passade perfekt med dom i boken. Grottan var helt fantastisk och effekterna med. Lite inslag av twilight serien sådär just med triangeldramat men ändå inte alls lik. Den här filmen var mycket mer action-fylld men ändå så mycket kärlek.
Har ni inte sett filmen än tycker jag verkligen att ni så fort som möjligt ska pallra er ner till närmsta biograf och se den! så värt varenda öre! Har ni däremot sett filmen men inte läst boken rekomenderar jag er starkt att även läsa den. alla dessa smådetaler som filmen tyvärr inte kan erbuda. Det är faktiskt en av mina favorit vöcker som jag läst 2 gånger, jag funderar även på att läsa den igen väldigt snart.
 



 
 

Time to prepare

Bonjour mes amies!    
Sitter i soffan och slöar. Borde börja fixa mig nu eftersom jag ser ut som ett helvete och det vill man ju inte göra på en båt med massa människor. Haha! Ska klä på mig, platta håret och sminka mig. Sen måste jag även packa ner det sista men sen är jag klar!
 
 
 
 

Nästan färdig

Äntligen! Har nu packat i ca 1-2h och är snart klar. Gud jag åker imorgon och kommer hem på söndag, man kan ju tro att jag ska vara borta i 2 veckor... Haha men det är faktiskt alla Träningskläder som tar upp mestadels av platsen. Tror iaf att jag har fått med mig allt nu, hoppas det iaf. Jag åker ju inte förens vid 3 imorgon eftermiddag men det känns skönare att vara klar.


Älskade brolles!

Awsome kväll vi hade igår. Älskar er tjejer!
Inga ord kan beskriva hur kul vi hade.

Musik tips

Har fått lite frågor om vad jag lyssnar på för musik, ja här är svaret.
 
Story Of The Year-Sidewalks
 
Keane-Everybody´s Changin
 
Noisettes-Don´t Upset The Rhythm
 
Wakey!Wakey!-Car Crash

Apr. 01, 2013

Tvättade bort sminket för ett tag sen och sen ska det på med nytt. Ska dra runt 17:45 kanske. Ner till sockenplan och köpa thaimat, efter det hem till Doris. Vi drar väll från henne runt 8 nångång mår jag tro. Beror väll på när alla är klara ;)
Fick iaf med mig lite smått och gott hem från stan, dock inget mobilskal eftersom butiken var stängd. Men en deo och solglasögon. Behövdes! Tappade bort mina för ett tag sen och nu när solen äntligen börjar titta fram kan det ju behövas ;)


RSS 2.0