nyårsbak. ellen är bäst

Hola! 
Sitter hos Ellen med Johanna och Evy. Vi bakar inför ikväll eftersom barnen ansvarar för efterrätten. Det blir en vit choklad tårta men brownie botten. Mmmm gott!
Har ni några planer inför ikväll? Kameran kommer följa med så bilder kommer komma upp kanske imorgon (?)
Jag tror nog att jag även hinner lägga upp outfiten innan kvällen.
Har ju lite saker att fixa också! 
Duscha, fixa mig, köpa raketer och fota! Uppdaterar er senare.
Vad ska ni göra ikväll?

sen kväll

Hej allihopa! Hur mår ni? 
Själv mår jag bra, vaknade just och har kollat på en film. Vi somnade runt 7.30 någongång. 
Vi hade en jättemysig kväll, just dance massa snack och film!
Vi ska strax gå ochäta "frukost" ås måste sluta nu men bloggar när jag kommer hem.

sen kväll

Hej allihopa! Hur mår ni? 
Själv mår jag bra, vaknade just och har kollat på en film. Vi somnade runt 7.30 någongång. 
Vi hade en jättemysig kväll, just dance massa snack och film!
Vi ska strax gå ochäta "frukost" ås måste sluta nu men bloggar när jag kommer hem.

Dec. 29, 2012

Ska strax börja fixa mig. Ska vi 6-tiden åka in till Tyresö för att titta på när laget spelar st-cupen. Själv ska jag inte spela, utan jag ska spela SM i januari.
Denna dag har spenderats med mina fina vänner Ellen, Johanna och Evy! Vi hade brunch imorse och sedan en mysdag! Roligt har vi haft iaf!
Efter cupen som slutar vid 12 inatt åker jag till Madde och sover över där. Så nåt inlägg kanske jag kan slänga in, men mitt mobil internet är slut för denna månad så måste vara ansluten för att kunna mobilblogga ;)


10 confessions

Jag älskar skräckfilmer men är rädd för mörker och att vara ensam... 
Jag har aldrig varit kär, men jag vill bli.
Jag är väldigt osäker av mig.
Har 2 enorma fobier, gamla hus och höga broar över vatten.
Varje gång någon gnider sitt huvud mot bilstolen eller sopar på torr asfalt ryser jag.  
Är livrädd inför nationella.
Jag är en satsare när det gäller skolan och det går bra, har väldigt lätt att lära mig.  
Det finns en sak jag grämer mig över varje gång jag är ensam, får mig ur fokus. Jag ångrar det varje dag och det kommer jag alltid att göra.
Jag är inte alls spontan av mig, det är inte ofta det händer att jag gör något crazy och oväntat. Jag vill ändra mig men det är svårt.  
Jag är väldigt kreativ, älskar att måla & sjunga. Jag är inte särskilt bra men det får mig att slappna av.

outfit

Detta var dett som fick pryda min kropp denna dag. Inte finaste bilden för jag frös... 
Jeans: Levis Tröja: H&M Halsduk: Gina Tricot Klocka: Ur & Penn Skor: Skopunkten

Stockholm stad

Hallå allihopa! Hur har eran dag varit? Själv har jag hunnit med ganska mycket idag!
 Kl: 09.00 ringde väckarklockan och jag pallrade mig upp ur sängen. Vid 10 tiden bar det av mot stan med Johanna. Vi kollade lite affärer, åt och hade det mys. Fick även med mig lite saker hem, trots allt så är det ju rea...
BIK BOK: Linne 129:- Shorts 200:- BELLE SHOES: Skor 399:- TEKNIK MAGASINET: Lyktor 10-pack 170:-
Som ni ser fick jag med mig lite saker hem iaf ;)
Lyktorna betalade jag tillsammans med Johanna så nyårslöftena ska upp i skyn!
Mellandagsrean var inte lika bra som jag trodde, hade helt enkelt för höga förväntningar. Men såklart beror det ju på var man handlar och vad man är ute efter. Själv var jag ju inte ute efter att handla något förutom skorna dårå. Så jag är nöjd.
Har ni varit på mellandagsrean än? Vad tyckte ni?
 

everybody needs inspiration

Hallå alla fina läsare!
 Jag vill börja med att tacka er alla för att ni stannar kvar på bloggen även fast jag inte har bloggat.
Anledning? ja, det finns helt enkelt ingen teckning i Skagersvik.
Hur har julen varit då?
 Själv var det den bästa på länge. Fick det jag ville ha och alla blev glada av det jag gav. Kändes bra! 
Just nu sitter jag i sängen och äter nudlar, har varit på träning så är trött. Har även suttit nån timme med designen. Den är klar men det ända som fattas är en header och den måste jag ju ha bilder till. Så tyvärr, ni måste nog vänta tills efter nyår.... Uuush jag känner mig som en hemsk människa. Men jag lovar att jag gör så bra jag kan!
Fick en kommentar om att jag borde blogga oftare.
 Jag lovar att jag försöka så gott jag kan men nu såhär sista terminen i nian kan det bli tufft men det blir iaf ett av mina många nyårslöften. Sån är jag, en av de där "dreamers" som tror att jag om jag lovar mig sälv nåt så kommer det hända. Och i år ska det ske!
Har ni några nyårslöften?

Landat i skagersvik

Ligger i sängen och kollar på tv!
Åkte vid 9 imorse stannade i Örebro typ 2h och sen fortsatte resan hit!
Har ätit och sovit, typ allt jag har gjort. Ska stänga av tv:en och spela spel med familjen nu, hejdå!


Lill jul

Alla äter, men inte jag...
Har ingen matlust, halsen är bara värre + feber nu också! Därför blev det ingen träning idag :( men vad ska man göra? Vill ju bli frisk till julafton, vilket inte kommer att hända.
Snart är det julkalendern, missade det imorse och det måste ju ses! Bara 3 avsnitt kvar! (Med den här)
Har även fått lite julklappar av storesyrran som ska öppnas snart....
Men nu måste jag vara lite social mot Emma och Lotta som är här eftersom vi inte är hemma på julafton, åker till skagersvik imorgon bitti! Men lovar att uppdatera innan vi åker


Skolan slut!

Sista provet idag! Riktigt skönt!! Nu är skolan slut! Officiellt på torsdag men det känns ändå idag.
Köpte glass efter skolan som jag nu sitter och mumsar på. Jag gick till Evy ett litet tag efter skolan oxå, va med henne och Ellen! Sen gick jag hem och åt och hamnade framför tv:n i sängen! Har degat här sen dess. Imorn är det skola som vanligt med fotboll på morgonen, aa orkar inte... Men får väl kämpa mig upp och dra mig iväg. Hörs imorgon.


Usel bloggning

Helgen har bestått av fotboll och plugg!
Fredags var det spelkväll med Johanna och Ellen, jag vann inte...
Lördag: cup. Slutade som 2:a sen åkte jag och pluggade lite. Senare på kvällen åkte jag till Hedda och var med yolosarna. Vi köpte frukt och det blev riktigt fint! FÖLJ VÅRA ÄVENTYR! ---->yolosarna<----- (instagram)
Idag skottade jag och Ellen en grannes garageuppfart och entré, cash till Öland ya know. Haha nej men vi fick väl en hundring elr nåt sånt.
Sen var det julklappsshopping med syrran min. Hittade det jag behövde! Efter det hamnade jag här. En duktig liten flicka som pluggar till det stora SO provet imorgon. Jag har nog aldrig varit så bra förbered vilket är en väldigt bra sak!
Men ska allt se till så att det sitter perfekt så vi hörs sen.


pitch perrfekt

ligger i sängen och kollar på film. Standard! Vill också be om ursäkt för dålig bloggning men helgen har varit fullproppad. I fredags åkte jag med Johanna till julmarknaden i gamla stan, vi gick runt ett tag innan vi gick och satte oss på ett jätte mysigt café. Sen kom madde och vi satt kvar ett tag och bara myste. Vi gick sedan hela vägen hem och alla sov hos Johanna. I går var det träning på schemat. Från 4-8. Sen kom Johanna och Evy och sov hos mig för jag var ensam, vi hade det mysigt med monopol och just dance!
Idag då? Jo, möte i kyrkan om LONDON!!!! sååå himla taggad. Valde helt rätt kyrka att konfermera mig i *blink,blink* haha nej men det var kul.
Det var en snabb recap av min helg, nu ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av filmen. Som förövrigt heter "pitch perfect" och är en musik film som kommer till biografen i Sverige i Januari, men streamar man på rätt sida kan man få en riktigt bra kvalitet.
Vi hörs sen. Ps: kanske inte blir så mycket blogande nu innan jul då det är mkt i skolan och blogg.se appen knasar. Men ag gör så gott jag kan.

Solidaritetsdag

Var ledig idag pga solidaritetsdag. Tjänade en hundring genom att städa badrummet. Nu ska jag plugga som jag gjort hela dagen så vi hörs sen. Nu ska sjuklingen plugga.


Snöstorm

Kaos i både tunnelbana och buss. Iaf på gröna linjen och bussarna i innerstan. Så om ni bor på gröna linjen gå lite tidigare. Aja det är vad jag ska göra nu! Vi hörs.


Så var det dags igen

Gick hem från skolan efter andra lektionen med feber och skrikande huvudvärk. När jag kom hem somnade jag och vaknade vid 5... Men skönt var det! Efter det tog jag tag i no som jag fortfarande sitter med. Astrologi vilket jag faktiskt tycker är riktigt intressant.
Igår kunde jag inte blogga för på väg hem från tunnelbanan släcktes allt ljus inom en radie på några km. Strömavbrott i hela söderort, så för min del var det bara hem och tända ljus. Vid 17:30 var det dags att åka till Värmdö för öppet hus. Den verkade riktigt bra och kommer helt klart med på min topp 3 lista. Så det var anledningen till ingen bloggning igår. Idag blir det nog inte heller så mycket bloggning och imorgon får vi se! Med prov och allt men nu är det dags att fortsätta med No:n så vi hörs sen!


Storstädning

Här ska det städas, dammas och luftas! Talk to you after that!


RSS 2.0