In mot staden

Nu ska jag alldeles strax sätta på mig skorna. Ska nämligen in till TC och träffa Sophie, Julia och Julia! Har inte sätt Julia och Julia på en evighet så det ska bli superkul! Vi ska fika och snacka lite sådär som alla tjejer gör.
Idag är det svart och rosa som klär min kropp.
Byxor: Levis
Linne: Gina Tricot
Kofta: Gekås
Till detta har jag en beige/brun jacka och mina maxstar!


Must see!

 OMG!!! Är det serriöst bara jag som längtar ihjäl mig inför premiären av "The Host"???   
Är ett stort fan av Stephenie Meyer, speciellt denna bok. En riktigt fin blandning av Sci-Fi och kärlek. Är filmen lika bra som boken är jag redan såld! Älskar dramat mellan Jared-Melanie-Ian-Wanda. Helt klart Epic!
För er som inte vet så är "The Host" baserad på Stephenie Meyers roman "Genom Dina Ögon"  
Verkligen ett boktips för dig som gillar att läsa och HAR TÅLAMOD! Boken är nämligen 600 sidor lång och är lite trög i början. Jag läste iaf boken för kanske 1-2 år sedan och har läst om den 2 gånger, kommer ihåg de flesta smådetaler. De är dem som gör hela boken!
Filmen + boken handlar om en ny tidsera. Jorden har ockuperats av en ras som tar över och kontrollerar människas sinnen, men Melanie Stryder vägrar ge upp! Vandraren/Wanda är den själ som placeras i den nyligen tillfångatagna Melanies kropp. Hon vet att det kommer bli jobbigt med alla minnen och känslor, men en sak var hon inte beredd på. Kroppens tidigare ägare vägrar släppa taget. Kampen om Melanies kropp blirr tuff och vandraren inser snart att det inte är någon idee att kämpa emot. När Melanie fyller vandrarens tankar med bilder och minnen av Jared, mannen hon älskar får vandraren svårt att skilja på sina egna kännslor och Melanies. Snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Tillsammans ger de sig av på en färd för att hitta mannen (som lyckats hålla sig gömd tillsammans med en grupp andra människor) de båda älskar. Resan blir inte lätt och när även vandrarens kännslor kommer in i bilden ställs dom mot ett vägskäl...

Sjuk

Hellåhallå!
Har inte så mycket att skriva just nu förutom att jag ligger hemma med feber så har inte så mycket att göra, ingen ork att blogga heller. Men ikväll kommer det fler inlägg!


Inte mitt fel

Hej!  
Fick en kommentar om att min header inte syns, den syns inte heller på min data och jag undrar om det är fler som upplever det så? Skulle vara jättebra om ni kunde slänga in en kommentar så jag vet om jag kan göra något åt det.

Gekås hela dagen

Vi kom fram till Ullared i går vid 13 tiden. Tog en snabbis in på gekås som slutade med en hel kundvagn...
Imorse gick vi upp vid 7 och var här vid 8, vi har gått runt i flera timmar och ska fortsätta ett tag till! Allt jag kan säga är ju att det blir ingen månadspeng på ett tag...


What's happening to you guys?

Vart tar ni vägen? Statistiken har sjunkit kraftigt på en vecka. Vad gör jag för fel? Tell me!
Annars har dagen varit bra, eran?
Vanlig kall skoldag och träning nu om en timme. Skönt med fys faktiskt. Ska byta om strax så att jag är klar och så, måste bara låta naglarna torka först...
Körde på lockigt hår med en vattenfallsfläta på båda sidorna.


Schlager onsdag

Vanlig skoldag men senare på kvällen bjöds det på fest. Eller inte... Haha, men vi fick besök av Erik Linder på ungdomsgruppen. Han var med i melodifestivalen 2010 med låten "hur kan jag tro på kärlek" som han även framförde idag, riktigt duktig kille. Och låten är väldigt fin! Vi fick en signerad singel och 2 live framträdanden, bra kväll! Sen såg vi på massa gamla youtube klipp från mellon förr, vilken skillnad! Live musik och en helt annan känsla, riktigt kul att se.
Hoppas eran kväll var lika bra som min.


Duktig flicka!

Hej alla mina söta läsare. Hur mår ni? Själv är det bara bra med mig, utv samtal nu på morgonen och är nu på gymet med Madde. Sen ska jag hem och äta och efter det plugga! Älskar utv samtals dagar!


Kyrksöndag

Är på kyrkomöte hela dagen, mest om London! Så bloggar senare för jag sitter på gudstjänst nu men kommer hem vid 16 nån gång, hörs då!


Fredagslyx

Trött och sliten som bara den är jag! Satt uppe halva natten och pluggade flitigt som en lus, vilket gav resultat! Kändes bra. Hur det gick får vi se när proven är rättade. För att lyxa till min fredagseftermiddag som kommer spenderas hemma med familjen, har inte haft familjemys på ett tag så vi kände att det var dags nu! Men iaf så fixade jag till en god muffin med glass och hallon som jag nu ska mumsa i mig, hörs senare!


inte mycket till en bloggare idag

Hallå! Hur mår ni?   
Jag mår bra och njuter av livet. Kyrkan efter skolan, började med semelätning och sedan gudtjänst. Vilket alltid är lite mindre roligt. Sen gick vi ner till ungdomslokalen igen och hade det bra, en rolig onsdagskväll helt enkelt. 
Imorgon blir det en tidig uppstigning. Kl. 05.00. Ska till Romme hela dagen med skolan så det blir superkul, är riktigt taggad! Så imorgon kanske det inte blir så mycket bloggning i fall att ni undrar. Men nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon.

Dagarna rullar på

Lite såhär känner jag mig efter jag avslutat ett prov...  
Bilden är från i sommras och gud som jag längtar tillbaka! Dagen har i helhet varit bra men ibland har man sina små vacklor, no biggie. Prov stod på schemat idag, ganska logist med tanke på bilden... haha! Det gick väl sådär vi får se när resultatet kommer.
Snart ska jag börja fixa mig och byta om inför träning, 20 minuter löpning först och sen träning med boll. Det gäller och klä sig varmt nu när det är ute i kylan! Vad gör man inte för sporten man älskar? Jag hoppas ialla fall att det är träning, får se när jag kommer fram.
Hej så länge!

Choklad fontän

Hallå! Nu har hela familjen suttit nedgosade i soffan ett tag. Vi har titta på Familjen Annorlunda och ätit chokladdoppad frukt. Mums!   
Lite frukt kan verkligen pigga upp i vintermörkret, med lite hälp av choklad förstås! 

Maxstar platforms

Som ni ser så är dom ju galet snygga, vart helt såld när jag såg dom. Tänkte ge en snabb recension till er som kanske tänkt på att skaffa ett par.
jag köpte dom alltså på nätet, "maxstarstore.com" (se inlägget nedanför) I böran var mamma lite skeptisk på att sidan var säker eftersom man betalde till en koreansk man. Sidan är säker och frakten var snabb. Priset är också helt otroligt billigt, alltihop med frakt inklusive gick på 374:-  Det fanns ju även 3 olika frakt alternativ. Vi valde den mellersta med feedex som tog endast 5 postdagar och det skiler bara 20kr mellan den och den billigaste. Sen fanns det ju också en lite dyrare som bara skulle ha tagit 2-3 dagar men vi nöjde oss med feeedex. Vart enda öre är verkligen värt det.
Går du in på hemsidan kommer du se att det finns en mängd olika modeller och färger, dessa är de lägsta av platformsen. Framåt sommaren kommer jag helt klart skaffa mig ett högre par, synd bara att det är för kallt för att använda dom nu.
Skorna är riktigt sköna att gå i, måstre vara ett utav de bekvämaste skoparet jag har i min "samling" 
Så för att kort avsluta detta långa inlägg vill jag bara säga att detta är ett kap!

Ett packet på posten

Man undrar ju vad som kan gömma sig här...
Gissa om jag blev glad när jag fick ett SMS från min syster att mina skor hade kommit! 
Helt underbara är dom, snygga och precis min smak. Det är det roliga med att ha något "nytt" och seget för man vet inte riktigt hur andra reagerar. Pappa tycker dom är balla, min syrra hatar dom. Hon tycker att dom är avskyvärda medans mamma har insätt att de var snyggare på. Så det är lite 50/50 men jag tycker bara att det är roligt. Hatar att se ut och vara som alla andra, det är ingen mening enligt mig. Bättre att gå klädd som man själv känner för, man vågar mer. Så är du osäker om du ska köpa de där gula byxorna för att dina kompisar kanske inte tycker dom är fina, who cares? Gör du, så köp dom. Jag har flera kompisar som tycker mina skor är skitfula men jag bryr mig inte, vill hellre att dom är ärliga mot mig det känns mycket bättre då!
Oj förlåt, det blev lite långt. Hehe...
 

Mrs carter show world tour

Gud som jag längtar! Den 29 maj i Globen smäller det, Beyonce kommer till Sverige. Imorgon släpps biljetterna! Dom ska vi ha, det är det enda som fattas. Längtar som fan iaf, även fast vi inte har fått biljetterna än...


Gymnasie val

Sitter med mamma och väljer gymnasium. Tror att jag har bestämt mig nu! Känns bra.
Har inte bloggat som ni kanske har märkt men är lite sådär halvsjuk så orken har inte varit på topp. Men nu är jag tillbaka.
Filmen i fredags var skitbra! Alla borde se den. Efter filmen gick vi och bowlade, jag vann (nästan)
Imorgon är det skola igen dom vanligt och på torsdag Romme! Tagga! Woop woop.


Torsdagsmys

Ska ta ett långt varmt bad nu och samtidigt plugga inför imorgon! Behöver verkligen koppla av. Så det ska bli skönt!
Ska måla naglarna så att dom kan växa lite, annars biter jag bara av dom... Sen ska jag skriva och plugga svenska!
Hur spenderar ni eran torsdagskväll?


Feb. 07, 2013

Hallå där!
Kommit hem från Ica där jag köpte vindrutor och fästningar (rostat majs) till imorgon.
Skolan var bra, roligt faktiskt. Bara för att min humor lyser upp min och frugans dag, haha!
Imorgon är det som sagt dags för andra delen i svenska nationella. Börjar 8.20 och ska skriva i ca 3h, får se hur det går.
Snart ska jag äta och sen skulle jag ha tränat men pappa kan inte skjussa och har inget busskort för mamma har det! Så vet inte vad som händer med den saken men nu måste jag plugga lite inför provet imorn så vi hörs!


Äntligen! It's done.

Nå? Vad tycker ni?  
Blev ändå ganska nöjd sjäv. Ser ni skorna däruppe? Det är dom jag har beställt ;)
Det tog tid men nu är den klar, finally! Det enda jag behöver göra nu är att hålla mig till "kategorierna" som visas. Alltså mer mode, mer foto och mer målningar. Ska verkligen försöka men kommer jag ur fokus måste ni ryta till, okej? Bra!
Nu ska jag gå och spendera lite kvalitet tid med mamma och mormor. Hörs sen, Hej då!

jaha let´s try again

Sitter här och försöker än en gång få upp designen, det går sådär...
 
Holla amigos.   
Hur gick det på nationella idag då alla 97:or?? Kände själv att det gick relativt bra faktist. Trodde att det skulle vara mycket svårare. Tyckte nog också att det var lite för lång tid eftersom man fick sitta och vänta så länge innan man fick gå men men, det finns ju folk som behöver den tiden så för dom är det ju bra.
Annars var det en jäkligt lång dag. Började 8.20 och slutade 16.10. Ingen hade ju direkt någon energi sista lektionen kan jag ju säga, men om vi skulle gått så skulle vi blivigt avstängda från fotbollen och det är ingen som orkar med det.
 

Nya tag imorgon

Åå blir så himla frustrerad när inget går min väg. Har suttit i timmar och försökt få in designen men det fungerar inte, är rädd att jag kanske måste göra om den... Vilket jag verkligen inte orkar! Men Jaja måste få lite sömn nu om jag ska klara np imorn. Juste lycka till till alla er andra ;)


Ska sätta mig med designen nu

Ingen träning på grund av kylan och halsen ikväll. Hatar att inte träna speciellt när jag ska äta onyttigt imorgon... Nationella ni vet! Men som rubriken säger måste jag gå nu!


Mot träning

Sitter i Slussen och väntar på Madde, träning i brännkyrka nu på morgonen och sen lektioner som vanligt ;)
Efter skolan ska jag hem och baka till nationella imorgon och sen träning. Ses sen.


got mah computer back

Happy gurl!  
Datorn är tillbaka och imorn kommer designen! Har beställt mina skor ockxå, så om en vecka eller så är dom mina!! Nu ska jag bädda i soffan och lägga mig framför tv:en

Datorn är knas

Hallå hallå! Allt bra? Med mig är allt toppen. Har inte så mycket att göra eftersom min dator är paj... Så designen får vänta ett tag till :( vi har lämnat in den så får snart tillbaka den!
Nu ska jag göra lite matte och sen är det familjen annorlunda men först ska jag beställa skor...!!!


Converse platform

Dessa skor är så grymt snygga! Pappa är helt såld så nu gäller det bara att flörta lite extra med mamma. Men som det ser ut nu så ligger jag bra till.
Dessa skor som är äkta converse finns att köpa på ebay, finns andra billigare varianter oxå men dom är inte lika snygga....


Angående designen...

Har fått några kommentarer om designen, jag vet att jag inte har lagt upp den ännu och det är ärligt talat på grund av tids brist. Har haft för mycket att göra i skolan så har inte haft någon tid till den, men så fort jag kommer hem efter gymmet lovar jag att sätta igång! *finger cross*
Så nu håller jag alltså på att fixa mig inför gymmet. Jag och soffi ska på danspass, afrodans vi får väll se hur det går med min kordination.... Haha.
Mormor och morfar kom även igår, vi åt krbabtårta och kollade på mellon. Riktigt gått faktiskt!
Oj nu måste jag byta om,
Men vi hörs efter!


Galen kväll asså

Ehh nej inte riktigt va...?
Haha men väldigt mysigt hade vi och filmer rekommenderar jag verkligen er alla att gå och se!
Kom väll hem runt 0.15-0.30 nån gång. Kollade lite på tv och sen dök jag ner i sängen, skönt! Nu ligger jag här och ska snart på träning. Måste verkligen träna känner mig lite rastlös. Men imorn ska jag på Afro dans så det blir kul! Men ska upp och städa nu så vi hörs.


Ego

Nu drar jag in till stan för middagsmys och bio med tjejerna! Love you! <3


RSS 2.0