Febrig flicka

Ja... Ligger i sängen med halsont och feber så har därför inte kunnat blogga. Hade iaf en mysig förmiddag med mina vänner Johanna och Ellen, vi hade brunch och som tur var hann vi precis innan åskvädret kom. Då gick/sprang vi istället in och spelade kort. Efter det var det meningen att jag skulle träna men febern satte stopp för det, jag MÅSTE bli frisk tills på torsdag iaf!! Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt och dricka varmt och imorrn är det packa som gäller. Men ska sätta på datorn och ladda upp lite fler bilder oxå!


Trött och sliten

Eller okej sliten kan jag ju inte direkt säga att jag är, men är helt slut och orkar knappt göra nånting! Johanna undra om jag ville ha filmkväll med henne, Madde och Alex men asså förlåt till er! För jag har sovit i soffan typ hela dagen och pappa trodde att jag var sjuk... Men ska iaf strax äta lite och sen krypa ner och lägga mig tidigt! Imorrn ska jag vara med Ellen och sen träning på kvällen ;) Nu vet ni vrf uppdateringen var så dålig och vad som händer imorgon, men det gick inte heller att ladda upp bilder så kunde inte lägga upp nåt från USA, sorry! Ska försöka igen imorrn. Nu ska jag gå och hjälpa mamma skala räckor så hörs vi sen.


utgång

tjo, har tyvärr inte haft tid för bloggen och blogg.se appen fuckade sönder så ja... Förlåt :( Men natten spenderades tillsammans med Johanna hos Madde och vi hade det jätte mysigt. Så kom hem idag runt 5. Men nu ska jag iaf ut och träffa Johanna och Madde? och kanske flera vi får se vart natten leder oss! Jag lovar iaf att ikväll, eller så fort jag får tid ska jag skriva fler USA inlägg och filom recension, men nu ska jag ta och ringa Johanna! 

Hemma från bio

Filmen var asbra!! Vi såg snövit! Så jävla bra, 10/10 men en recension får ni imorrn!! Tillsammans med fler bilder från USA ;)


Hemma från bio

Filmen var ASBRA! En måste se! Vi såg "snow white and the huntsman" Helt klart en 10/10 Men får skriva en recension imorrn för nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i min varma säng! Hörs imorrn om recension och fler USA bilder! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2818075/images/2012/pic_5011c1a0ddf2b30b8f0001ce.jpg" class="image">


Hemma från bio

Filmen var ASBRA! En måste se! Vi såg "snow white and the huntsman" Helt klart en 10/10 Men får skriva en recension imorrn för nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i min varma säng! Hörs imorrn om recension och fler USA bilder! ;)


Hemma från bio

Filmen var ASBRA! En måste se! Vi såg "snow white and the huntsman" Helt klart en 10/10 Men får skriva en recension imorrn för nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i min varma säng! Hörs imorrn om recension och fler USA bilder! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2818075/images/2012/pic_5011c1679606ee4f060000c2.jpg" class="image">


Hemma från bio

Filmen var ASBRA! En måste se! Vi såg "snow white and the huntsman" Helt klart en 10/10 Men får skriva en recension imorrn för nu ska jag tvätta av sminket och krypa ner i min varma säng! Hörs imorrn om recension och fler USA bilder! ;)


mot stan med madde

Ska bara klä på mig och platta håret sen är jag redo att dra mig mot Stockholms stad för att möta upp Maddisen!
Så hinner tyvärr inte blogga mer nu men uppdaterar senare ;)
Saknar mitt långa hår....

3.Key West

Resan fortsatte då från Miami över broarna ner till Key West.
 Det var mysigt men sov mesta dels av bilturen så missade alla broar, men tror att vi sammanlagt åkte över ca: 27 eller nåt. Vi hade det mysigt och solen var faktiskt framme då & då. Vi såg solnedgången och massa uppträdanden på kajen och så besökte vi även USA´s sydligaste punkt. Vi tog en tur senare på kvällen och löpte glass och kakor, mm. Efter det gick vi in en snabbis i turistaffärerna där dom sålde tvättsvampar, vilket Key West äe väldigt känt för.
Efter första soldagen (hihi) blekfis...
Aa inget badvänligt väder men när solen sken var stranden fin.

Morgon

God morgon? Hittills är min bra. Ska iaf gå upp och göra lite pannkakor till frukost, mm. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!


next training

Ska precis äta och sen är det dags att byta om och dra mig ner mot Enskede IP för att äntligen träna. Gud så skönt det ska bli att komma igång igen!

2.Miami-Everglades

När vi var i Miami tog vi en dagstur till Everglades, ett aligator träsk. Det var jätte kul och vi såg många olika djur.
 
Här åker vi proppellerbåt runt i träsket.
Sen var det någon slags show med massa djur.
Det var allt hittills, det var en rolig dag med varmt väder och stekande sol! De senaste bilderna blev lite större men det var inte avsikligt.

1. Miami

okej, nu ska i text och bilder berätta om min resa till USA. Jag ska försöka skriva så lite som möjligt och visa det mesta i bilder. Innan jag börjar vill jag bara säga att alla bilder som kommer upp här är riktiga bjudbilder så inte "fina" kommentarer om hur jag ser ut osv... Okej??
 Resan började kl 07.20 på Arlanda flygplats. Därifrån tog vi planet till London där vi bytte till ett plan som tog oss till Miami. Vi spenderade sammanlagt ca: 13-14h i luften men gick ändå förvånasvärt bra. Sov bort det mesta av tiden eller kollade på film.
 Vi kom fram till Miami kl 22.30 i svensk tid, alltså 16.30 i amerikansk tid. Vi möttes av Blixt & dunder, inte bra. Men vi hämtade bilen och solen började skina upp, och trots den "underhållande" bilfärden kom vi fram till hotellet.
Vi fick vårt rum och efter det gick vi ut och åt och gick en sväng. Det var finare än vad jag trodde att det skulle vara, inget skräp på marken och mycket fina fontäner och parker? Stranden var även den helt otrolig, skräpfri och jättefin. Perfekt sand och hyffsat långgrunt i vattnet, varmt var det också! 30 grader eller nåt sånt. Under Miami dagarna fick vi både (mest) sol och regn, men det spelade ingen roll vilket väder det var utan det var lika varmt (om inte varmare) ändå. Nej, nu har jag allt skrivit klart men bilder har jag gott om så luta er tillbaka och "njut"...
 
Taggade tjejer tidigt på morgonen.
Vad skulle jag göra utan musik? Ps.Det står i svensk tid.
Mr.Bear med familj.
Gapa stort!
Let´s go to the beach.
Har mer på lager men det får vänta, så har ni något att se fram emot!
 
 

datarensning

ojojoj, shit vad jag har rensat bilder och skit på datorn idag. Gick igenom bild för bild och rensade ut kanske ca 2000 bilder och har fortfarande några kvar... Så fort det är klart ska jag ladda upp bilderna från USA och visa er lite av min resa :)
Imorrn ska jag även försöka samla ihop allt jag köpte i USA och visa er det ;) så kika in senare för att se bilder från "the states"

Sömnig flicka

Kom hem från Johannas landställe runt 5...? Gick och åt, duscha, slappade lite och ringde sedan Ellen och Johanna. Vi bakade och spelade kort. Det var chill! Kul att se Ellen oxå! Shit vad jag har saknat henne, har inte setts på 5 veckor vilken är typ en evighet? Hon kom hem igår och åker imorrn (idag) :( Men hon är bara borta en vecka så efter det är hon hemma! Imorgon då? Jo då ska datan rensas på bilder och onödiga program, nya bilder från USA ska in och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Om det finns nån tid över så att säga. Smygtitt....


Uppdate från landet

Ligger i sängen och slappar. Ska snart äta, tror det blir grillat? Mums! Till efterrätt blir det blåbärspaj eftersom vi var såå duktiga och var ute i 1 timme och plockade blåbär i skogen bland alla mygg... Så är typ sönderbiten! Annars har det varit bra väder, sol och bad och ett stort öppet köttsår på handen, känns sådär... Men nu ska jag låta Evy titta lite också men vi hörs sen!


Nu åker vi

Ska strax gå till Evy och därifrån får vi skjuss in till stationen. Men jag tror jag bloggar mer från tåget!


Pll mys i sängen!

Jepp Becca du såg rätt! Jag har börjat tittat på Pll och jag är helt fast. Men är bara på säsong 1 så har en bit att komma ikapp... Men imorrn bär det av mot Torshälla (eller nåt sånt) med Evy, där möter vi Johanna och hennes familj och så åker vi till hennes landställe. Är as taggad och det ska bli superkul! Speciellt eftersom jag aldrig har varit där. Men jag skriver mer imorrn.


Jobbar på brännan!

Det behövs! Tummen upp för solen! Damian McGinty i öronen på det! STORT + Kommer nog ligga hör ett tag så vi hörs senare.


Ut och springa

Yepp, precis som rubriken säger så ska jag snart sätta på mig löparskorna och ta en runda och efter det yoga! Men jag har precis ätit frukost så måste vänta en liten stund.


Blixtar och dunder

Ligger i soffan under filten och gömmer mig för blixtarna och åskan... Haha, nej då men har inget att göra idag heller för ingen är hemma och min syrra ska snart dra. Tänkte gå ut och springa men glöm det nu när det åskar och blixtar! :S Men jag får väl hitta på nåt ändå! Kanske hinner ladda upp USA bilderna så får ni se dom? Aa säger till när jag vet.


Gleek

Hejhej! Nej du vad töntigt det där lät, ush! Nejmen sitter iaf i sängen och kollar på glee. Mitt favorit program just nu. Ja, jag är en riktigt gleek! Har inte gjort så mycket bara slappat för ingen är hemma... Så då får man underhålla sig själv. Är på avsnitt 9 nu av 22 så har lite kvar ;) Men ja som ni märker så har jag inte alls mycket att skriva om nu, det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Lovar att skriva när jag har något att skriva om!


Slöar!

Hej hopp! Har legat i sängen typ hela dagen och kollat på mitt nya favvo program "the glee project" & "the great escape" 2 mycket bra program om ni frågar mig! Vet inte riktigt vad jag ska göra så får väll vänta till nån kommer hem. Mormor och morfar ska precis åka hem, kommer sakna dom så mycket men vi träffas ju ändå snart igen. Jag tänkte faktiskt fota det jag köpte i USA men hälften ligger typ i tvätten så jag visar när det är klart! För då ska jag med stora kameran så blir bilderna bättre ;)


Hemma!

Skönt men tråkigt :( saknar det redan!
Möttes av Johanna och Evy. De följde med mig in och tittade på vad jag hade köpt detta blir inget långt inlägg för jag är såtrött så ska vila lite nu och sen bio ikväll!

Jag vill bli brun!


Bloggning av Johanna

Hej hej nu är det Johanna som gästbloggar här! jag har inte bloggat på joannas blogg så jätte mycket mn det har bara inte blivit av, hon har ju själv bloggat så det gör inte så mycket. Nu är jag på mitt landställe med Evelyn. Vi kollar på Wallander, "Den svaga punkten". det är lite läskigt eftersom att det utspelar sig på landet och det är på landet jag är nu hahahah. MEn nu ska jag ge datorn till Evelyn (Kosmans.blogg.se) Kram Johanna

Chilling on the tåg

Mot New York!


Värmeslag

Ojojoj idag har det varit varmt, årets varmaste dag! Runt 42 grader och stekande sol... Lite för varmt för min smak, eller inte i vanliga fall men idag fick jag nåt slag av värme slag så jag fick gå hem och sova vilket verkligen behövdes! Så nu mår jag bra. Imorrn är det new York som gäller, WHOP WHOP! As taggad!
Igår var det bokstavligen STORM här. Så det var lite kaos hår och där idag, jag kunde inte heller sova igår så bestämde mig för att läsa ut "cirkeln" Gud vilken bra bok! Hade bara 130 sidor kvar så det läste jag ut. Tårarna var nära flera gånger säger jag bara... Nästa inköp blir då alltså andra delen "eld"!
Men innan det får jag läsa ut "the lucky one" ni vet den som går på bio nu med Zac Efron? Köpte den på bokhandeln igår på flygplatsen (på engelska) så det är bara att börja läsa!
En annan sak jag såg var att "the last song" och "dear John" också var böcker från början, visste ni det?? För det gjorde inte jag.
Nej nu börjar det bli lite för lång text så jag avslutar detta med ett:
HEJ DÅ!


RSS 2.0