Bra match

2-2 blev resultatet vilket är väldigt bra. Vi mötte bp, ett riktigt bra lag som vann sanktan förra året så det var bra av oss! Min egen insats gick inge vidare men det finns inget att göra åt nu. Hatar att komma in i andra halvlek det är så mycket svårare att komma in i spelet när de andra redan har spelat ihop sig....
Nu ska jag bara slappa och så får vi se vad som händer sen, kanske åker och kollar på syrrans match men vi får se.


Sep. 30, 2012

Godmorgon solstrålar, eller i nuläget regndroppar... Tråkigt väder men för mig spelar det egentligen ingen roll. Måste ändå göra so idag så...
Ska strax gå upp och käka frulle och sen bara ladda inför match mot bp. Vi måste verkligen ta dom nu!! Efter matchen får jag väll se vad som händer förhoppningsvis är någon hemma som jag kan roa mig med. Haha.
Nej nu kurrar magen så det är nog bäst om jag äter lite, uppdaterar efter matchen.


Gleek time

Ligger i sängen och kollar på glee! Bästa serien. Mina fötter värker efter en heldags shopping i Nacka. Har gått runt i mina JC 5h i sträck så mina fötter är lite ömma kan man säga... Haha!
Ikväll blire filmmys med syrran om inget annat och lite senare visar jag vad jag har köpt ;)


Duktig flicka städar sitt rum

Tog en liten paus i städandet och bloggar nu lite snabbt. Som sagt städar jag mitt rum. Borde få ett pris eller nåt... Nej då, jag brukar ha ordning på mitt rum och mina saker men inte den här veckan. Allt låg huller och buller & bara samlade damm, så kände att det var dags nu!
Bloggar mer sen.


Grattis älskade vän!<3

Stort grattis på din födelsedag mitt lilla mensbarn <3 nu ör du ett år äldre, snart byxmyndig....
Älskar dig och hoppas att du har en superduperdag!<3


Piss dag

Orienteringen gick åt helvete men kul var det, förutom mitt jävla lår som gjorde det typ omöjligt att springa men jag bet ihop...
Efter det åkte jag hem och tog ett varmt bad, mysigt! Sen ner till IP och kolla på träningen dör vi oxå hade möte om den kommande säsongen.
Iaf har inte hänt så mycket mer än så, men imorgon är det skola vid nio och slutar vid 12 så det blir en chill dag!
Sen hem och städa och vid 7 bär det av till kyrkan för att "vinka" av Johannes.
Men mer om det då nu sova, godnatt!


Tagga orientering imorgon då!

Woop woop!
DM idag och orientering imorrn, livet leker. Jag är nog en av dom få som verkligen älskar orientering. Älskar att springa runt i skogen med en karta och en kompass, känna vinden och doften av natur! Bästa känslan som finns, efter fotboll dårå ;)
Nu ör det som sagt dags för att sussa kudden och skulle egentligen lagt mig tidigare men stod och locka håret i ca 1h...
Vad tycker ni? Svara ärligt!
Ps: bilden gör det ingen rättvisa och ser bättre ut i verkligheten! :)
Godnatt!


Sep. 23, 2012


Ush fy och blä

Har verkligen ingen lust alls att prata om kvällen. Allt jag kan säga är jävla skit. Mår så otroligt dåligt över en sak...
Nu ligger jag iaf i min säng och slappar/sover efter förhöret av mamma. Men allt och inget är bra. Jävla skit! Varför? Jaja hoppas bara att allt löste sig fint. STORT förlåt till Madde, men ett ännu större tack till dom som kom bara för att hjälpa till.
Har match imorrn (gulp) så vi får se hur detta går....


No klart, so kvar

No provet i skolan gick riktigt bra! Kändes för en gång skull bra. Imorgon är det då so prov på schemat, första lektionen. Så nu vet ni vad jag ska göra hela kvällen lång. Ska snart äta och efter det tillbaka till pluggandet.


Färdigpluggad

Orkar inte läsa en rad till. Känner att jag faktiskt kan allting bra och det sitter dör inne nu!
Imorrn är det då so som gäller. Men no är jag finito med!
Ligger i soffan under en filt med x-factor på tv. Träning imorse och träning imorgon vid 9.00 skönt att ta ut plugget ur huvudet och bara göra det man älskar! På något sätt kommer jag lättare ihåg allt på provet om jag tar en paus och gör nåt kul och nyttigt.
Men ska ta en macka nu så vi hörs imorrn.


Paus i pluggandet

Kan nästan allt helt solklart nu! Gladtjej.se men fortfarande mycket so kvar. Men orkar verkligen inte göra allt nu så tog en liten tv paus.... Ni kan ju gissa vad jag tittar på? Lots ofc!
Haha men ska strax lägga mig i sängen och fortsätta men so:n


På västfronten intet nytt

Hela dagen har bestått av plugg idag! Stolt över mig själv är det ändå jag kan säga. Trodde nog aldrig att jag skulle kunna sitta i ca 5h och bara råplugga... Men det gjorde jag och jag gjorde det bra! Så nu kan jag i princip det mesta av no iaf so gäller den kommande veckan.
Eftersom jag har 0 konsentrationsförmåga att läsa under lektions tid så måste jag ikväll läsa "på västfronten intet nytt" förstå mig inte fel, jag gillar att läsa men inte den här boken. Tycker bara inte att lågan tänds när jag läser vilket det borde göra för att jag ska ha nåt intresse överhuvudtaget. Men vi måste ha läst minst 60 sidor till på tisdag så jag får ge den en chans.
Men har inte mycket mer att säga så vi hörs helt enkelt imorgon.


Tagga match


Längtar redan!

Kon hem från Johanna runt 12 igår kväll. Vi satt och planerade nästa sommar när Evy kom! Vi fortsatte och oj så jävla kul det kommer bli! LÄNGTAR!
Men än är det försent att berätta för er så ni får inget veta än!


Vad händer här?

Skolan var okej och nu sitter jag nere i Johannas källare. Vi har precis ätit förrätt och ska fixa lite på en sak innan varmrätten....


Godnatt

Pluggningen gick väl sådär men i helgen blir det stenhårt har ju prov på onsdag och fredag (?) och kan knappt ingenting...
Aaa hjälp mig! Men ska inte tänka på det nu utan ta och sova och bara slappna av!
Och ja jag har kläder under, sover alltid i bandeu (stavning?)


Vem orkar plugga?

Inte jag iaf... -.-
Men måste man så gör man det. Imorgon... Nej men måste ta tag i det här nu! Vill ju ha bra betyg nu sista året!
Måste fortsätta plugga men först lots.


Träning

Har precis ätit lite och nu är det dags att träna, skönt det!


Pluggat hela dagen

Mestadels so men även lite no. De senaste 2 timmarna har spenderats i sängen framför datorn min. Men kan det mesta av so:n nu iaf. Så stolt över mig själv. Haha! Men nu är det dags för lite familjemys i soffan så hörs imorrn


Ännu en sån dära morgon

Godmorgon?
Min va la helt okej, sov tills jag vaknade gick upp och åt frulle och hamnade sedan här.
Gårdagen spenderades hemma med min absolut bästaste vän, sängen! Låg och kollade på legend of the seeker. Idag är det plugg på schemat, plugg plugg och plugg! 2 prov som väntar och massa läxor....


Legend of the seeker

Seriöst en utav de bästa serier som gjorts. Verkligen älskar den!
Har inte tittat på de på evigheter så det passar bra att börja om, tack till swefilmer. Har pluggat lite men måste fortsätta imorgon.
Vad gör ni ikväll?


Det var ett tag sen!

Ja jag vet. Än en gång ber jag om ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag... Men har haft det väldigt körigt ett tag nu. Mycket läxor och så, fortfarande mycket kvar men det måste ju tas tag i. Nån gång -.-
men ska gå och göra lite nu. Så hörs vi senare


Fixat naglarna

Har suttit i ca 3h och pysslat med mina naglar. Blev väl helt okej, vänstra handen blev finare (som alltid) haha men det var ju faktiskt första gången så jag får väl ta hänsyn till det...
Ps. Det är gelenaglar, finns att köpa på kicks, Åhléns m.m för 159:-


En liten promenad

Ska resa mitt arsle och gå upp till högdalen. Dels för att jag behöver frisk luft och dels för att jag ändå behöver köpa lite grejer. Usch hatar att vara sjuk! Iaf ha feber!


Trött

Hur mås det?
Själv är det Inge vidare. Både mamma och pappa har sagt att jag ser helt färdig ut. Kanske var det just det, jag är helt färdig och behöver nån dags vila. Gick iaf tidigare från skolan eftersom Maria aldrig kom... Sen åkte jag hem, tog en dusch och somnade sedan gott i soffan. Hoppade träningen idag men mår förhoppningsvis bättre imorrn. Ska ta och fortsätta sova lite nu men lägger upp mer bilder från seaworld senare eftersom bara hälften kom upp... Men nu vet ni iaf hur jag har det och så...
Hörs senare?


6.Orlando del 1-sea world










Okej, Orlando bilderna kommer delas upp i flera olika delar. Vi börjar med Seaworld.
Det var en rolig dag med massa djur och ortroliga uppträdanden. Bilderna i början är lite suddiga och mörka då jag inte fick ha blixten på eftersom vissa av fiskarna är ljuskänsliga.
 
 

Fixar lite smått med Orlando bilder

Ja läs rubriken helt enkelt...


Riktigt rolig kväll

Kan inte riktigt beskriva i ord hur bra min kväll har varit. Alltså riktigt bra! Hur mysigt som helst med en egen kräftskiva vilket görs om nästa år! Sen en långpromenad med Johanna och Evy, tillbaka till festen och dansa lite. Najs helt enkelt. Okej när jag säger fest menar jag att Evys mamma fyllde 50 i torsdags så hon hade fest.
Men är iaf astrött nu efter hela långa dagen + matchen som vi btw vann!!! Så ska sova lite nu, godnatt.


The lucky one

Ligger i sängen och kollar på film. Har ritat lite nu på morgonen men annars bara legat här eftersom jag inte har någon vidare lust att gå ut. Vilket jag i och för sig blir tvungen till när jag har match senare idag men då är det bara att bita ihop och göra det man älskar mest! Senare ikväll blir det kräftskiva med Ellen och Johanna. På grund av väder antar jag att vara utomhus är uteslutet så det blir hos Johanna.
Kvart i 2 går cykeln ner mot enskede IP.
Gårdagen var chill med en liten spelkväll hos Johanna med Ellen och Evy. Kom hem runt halv 12 och efter det rakt ner i sängen, fy vad trött jag var!
Men nog om det så hörs vi senare.


RSS 2.0